Super trailer na bus! Vážně, excelentní, originální, vkusný (až na tu hudbu, které se mi líbila jen v pasáži když vyjíždíš z moře a v textu písně je there´s sth in the water, to mě pobavilo). Super i nové originální efektnosti do hry. Možná dám i na omsi.cz FB, což se často nestává.
je tam i rozbytí dveří? jstli ne tak bych to chtěl do další verze
only in our country CZ B741 no. 127(not in service) 15Tr no. 01 historic <3+RTO and 267 Come take a ride with noisy 15Tr in Budweiser, limited edition! : D ZF! Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Přidávám na stažení skin ČSAD Vsetín ve finální verzi,ten původní co jsem nedodělal je odfláknutý.Udělal jsem pár změn a dokončil zadní část busu.Foto je v sekci Galerie/Screenshoty z hry http://ulozto.cz/xormr1Td/repaint-csad-vsetin-rar
Zkoušel už ten SOR někdo s G25/G27? Protože mě osobně nejde řadit(přes řadicí páku k volantu) sice to zasičí ale jen když hodím tu páku do polohy neutrál (mám ovladač nastavený na Manual Gearbox: 1stGear (only while gamectr atd.
Přikláním se k dotazu Karosaka - repaint Bus Line s tou černou maskou by špatný nebyl, já osobně jsem na něj zvyklý, jezdím se SOR CN10,5 a ta tu černou masku má... ovšem je jen na Tobě, zda to uděláš, či ne, jen chci projevit, že o to mám také zájem.