Takže, dnes mám pro vás dva oznamy, jsem už celkem znavenej celym týdnem, takže se případně omlouvám, pokdu budu psát hovna.. holt to mám v krvi

Prvním z nich je zpráva pro ředitele firem SherPa Log. & Comfort Lines a.s. a Travel Comfort a.s., a to sice ta, že se mi po dlouhých týdnech vyjednávání s Fabrikou v Rybniku povedlo vyjednat možnost přelakování zkušebních Jelczů.. tzn. že vozy
Jelcz M125M Dana '99 v4 ZF po NG - 006 (4S2 21-14) a
Jelcz M125M Vecto CNG '05 v1 - 018 (4S2 78-16) nyní můžete nechat přelakovat do svých nátěrů. majitele firem o tom ještě upozorním soukromou zprávou.

Druhou z nich, méně radostnou, je to, že se ke mě donesly stížnosti na to, jak vedu bazar, resp. na přidávání nových vozů, konkrétně jde o MB Camo U1001S a Solaris urbino 12 III. od CNB Projects. jak jsem již určitě jednou psal, pokud chcete přidat autobus, musíte mi o tom dát vědět, neboť ze zkušeností s předchozím přidáváním busů, které si pak nikdo nekupoval, jsem se rozhodl že jakákoli vlastní iniciativa z mé strany je v tomto ohledu naprosto zbytečná. takže, pokud budete chtít přidat autobus do bazaru, napište mi do soukromých zpráv nebo sem do diskuze.
požadavky posladné přes icq, skype, fb neebo email nepřijímám, a to z jednoduchého důvodu - v záplavě konverzací se mi vaše žádost ztratí do hodiny a vznikají jen pak samé nepříjemnosti, kdežto na foru si prostě nechám otevřenou záložku navíc, kterou dříve nebo později najdu. vozy MB Camo U1001S (včetně podtypů) a Solaris Urbino 12 III. od CNB Projects přidám během zítřka, a byl bych rád, kdyby se podobná situace příště neopakovala, pokud chcete bus, napiště si do bazaru, já ho posoudím a na základě toho ho následně ho přidám.

takže to je ode mě aSI TAK všechno, dobrou noc.