Zdravím, začínám modelovat a na ukázku přidávám nějakej ten domeček. Na další domky se můžete v brzké době těšit, i když to budou objekty spíš kolem dráhy.
Hlavně že se tvoří:) Vím nedokončený, ale nějak se mě nezdá tá tmavě zelená boční plocha stěny navazující ve stejné urovni se střechou. I okap by toho moc neviřešil, protože omítka toho boku by dostávala deštěm tvrdě na prdel. Eroze jak kráva. By zežralo půlku boční stěny:) Si musím vždycky rýpnout:)
Palle, ta tmavě zelená budova, má šířku 6700 mm, ale tak okrová má jen 6000 mm. Po zarovnání na střed vzniknou takovéto zuby (teda doufám, že oba myslíme to samé ).
nn. Mě nejde vůbec o žádný zuby, ale nezdá se mě přesah střechy. Vlastně tam žádný neí právě. Pro představu si představ stékající vodu po střeše. Plynule by stékala po stěně budovy..
Jo tohle, no jasně, až bude chuť, tak přepracuju. Dneska jsem už postavil model zastávky Pardubice Pardubičky, a jeden přezejzový domek u Ústí nad Labem. Zatím oboje bez textury, jen model. Pokud by byl zájem, dám sem screany.