Tak jsem vyzkoušel a pěkný líbí se mi to pěkné zvuky i model není špatný jen to brzdění je zvláštní ale přece jen to je patrový bus a náročnost busu sám jsem překvapen je velmi malá finální bude určitě perfektní
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator
Ukradli... Krádež by pro mě znamenala to, že někdo přijde k němu domů a zkopíruje si ho na flashku... Jestli je blbej a pošle na testy lidem, který ho podělají, nenazýval bych to krádeží. Únik nebo leak je přesnější pojmenování.
A navíc tomu testování moc nerozumím. Není lepší vydat bus a podle ohlasů se pak zaměřit na chyby a vydat opravenou verzi? Než to poslat jen pár lidem na testování...
Inu, všiml jsem si, že je tam příprava na snad 3 další verze. A cesta k Ansagen je úplně stejná jako má být v OMSI 2, takže bych řekl, že oficiálního vydání se dočkáme mnohem později...
napadlo mě to, když jsem zkoumal palubní desku a všimnul jsem si, že každé dveře mají vlastní ikonku na poptávku.. jen v OMSI se holt rozsvěcují najedou, proto možná čekají tvůrci až na OMSI2, aby mohl být autobus plnohodnotným dílem