no, tak jsem si to zkusil, a musím uznat, že je to paráda, i když je tu několik chyb, které ti prostě neodpustím - ty zadní dveře jsou prasárna, upozorňuju tě na ně už od doby, kdy jsi představil první verzi a pořád se to nelepší. ta blbost s tou zastávkovou brzdou je od tebe taky pořádná bota. nesvítící couvací světla u manuálu už tu tuším někdo opravoval, ale doufám, že to do hotfixu zařadíš taky. celkem mě mrzí hodně omezené funkce kasy, ale s tím se asi nic nenadělá, celou mikroelektroniku do omsi zřejmě udělat nepůjde. trochu mi vadí, že je bus hodně živý, a na kostkách se s ním bez plynulé spojky skoro nedá rozjet, ale neberu to jako chybu. zdá se mi takový prazvláštní automatický zámek dveří, ale Cčka osobně neznám a na CNG, co máme my, to může být jinak, takže to nesoudím. co ti ale neodpustím jsou pohledy, které jsou upřímně dost hrozné, ze základního pohledu není vidět do levého zrcátka a abych se podíval do zrcátka v interiéru, musím čtyřikrát přepnout kameru jak idiot. malinký nedostatek jsem ještě našel v převodovce, a to sice ten, že mezi druhým a třetím (nebo třetím a čtvrtým, ted si nejsem úplně jistý) převodovým stupněm autobus "neodfrkne". myslím, že jsem tam měl ještě něco, co mi nesedělo, ale nemůžu si vzpomenout. tohle zatím ber jako takový stručný výpis toho, co by v hotfixu mělo být opraveno.