TOPlist

Cities in Motion 2

Obecně i mimo OMSI

Re: Cities in Motion 2

Příspěvekod RedGunn » 02 dub 2013 22:48

Dnes vyšlo CIM 2.
Musím říct, že z toho mám smíšené pocity.
Multiplayer zatím nefunguje.. ve hře jsou jen 3-2 vozidla od každého typu... UI - herní prostředí mě chvílemi rozčiluje, ale dá se to přežít.
Grafika je pěkná. Vozidla se mi moc nelíbí, spíš skoro vůbec.. Pohled nelze posouvat myškou, lze jen pomocí WSAD. U každé linky musíte mít depo, vozidla se sama rozdělují k linkám, nemůžete si je sami rozdělit...
Ve hře jsou i bugy.. např. se vám depo sekne do chodce..
Ale abych vás předem neodrazoval od hraní, tak mám nahráno zatím pouze 2 hodiny, toť mé dojmy za tu dobu...
Doufám, že se aspoň část z toho opraví, je to přeci jen 1. den a nejvíce chyb se objeví vždy až po vydání..
Zatím mi to příjde jako placený betatest..
RedGunn
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Rohatej » 03 dub 2013 05:48

Jen detail - depo má akorát omezen počet vozidel. Podle jeho velikosti.

U me se to také bez bugu neobešlo. 2x mi to spadlo s nějakou chybou, někdy to nešlo uložit poi schozeni alt + tab byly problémy s grafikou. Nejsem s tim ale sám a problémy jsem čekal.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Tomko00 » 03 dub 2013 10:01

Tak, včera som si to kúpil, a veľmi sa mi to páči. Len ten výber vozidiel a kapacita je "trošku" menšia. A škoda, že to dosť často padá... :/
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Kubcho » 03 dub 2013 11:11

Oplatí sa to podľa vás kupovať?
Kubcho
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Tedomík » 03 dub 2013 12:05

No škoda, že to robili nanovo, keby len pozmenili 1. verziu. Vadí mi, že je to dosť komlikované. Prípoje sa budú robiť asi tiež dosť ťažko kvôli tomu, že sa tam tak čudne nastavuje interval. Depá ma tiež sklamali. Každopádne hral som to len 15 min. a to sú prvé dojmy možno, že to prvú verziu aj tromfne nwm. Dieru do sveta to neurobilo narozdiel od prvej verzie. Čo sa mi ale páči je systém metra, že si pomocou Page Up a Page Down môžem nastaviť hĺbku a keď chcem pridať stanicu nemusím "vybuldozérovať" kus trate ale stačí ju tam pridať. Čo mi ale nešlo, tak keď som dostaval metro, nešlo mi ho predĺžiť. resp. trate sa budovali vedľa tej používanej. Keď viete ako na to tak mi pls napíšte. Ale ako hovorím hral som to len 15 min. tak som si akurát pozrel ten návod v tutorialy. Ale čo mi asi najviac vadí sú tie mapy. Škoda, že niesu reálne :-(
Ale keď sa tu Kubcho pýtal či sa oplatí kupovať tak určite áno
Tedomík
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Tomko00 » 03 dub 2013 12:45

Preboha Tedomík, tak teraz si ma dostal. Čo je na tom také komplikované? Veď jednoduchšie to už ani nemôže byť! Priradíš zastávky, urobíš CP, nakúpiš vozy, a jazdí to. A oproti verzii 1 je obrovský pokrok. A ak si si nevšimol, tak aj v CiM1 si si mohol nastaviť hĺbku. 10,20, alebo 30m. A trať.. Klikneš na koľaj od ktorej to chceš predĺžiť a už len ťaháš. Neskutočne ťažké. :)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod hugomm » 03 dub 2013 12:54

Chcel by som sa opýtať, je už tej 2 tá sľubovaná noc ?
Obrázek
hugomm
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Tomko00 » 03 dub 2013 13:12

Áno, veľmi pekne spracovaná. ;) Len lampy sa bohužiaľ vypínajú o 5:00.. :?
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Tedomík » 03 dub 2013 13:42

Tomko00 píše:Preboha Tedomík, tak teraz si ma dostal. Čo je na tom také komplikované? Veď jednoduchšie to už ani nemôže byť! Priradíš zastávky, urobíš CP, nakúpiš vozy, a jazdí to. A oproti verzii 1 je obrovský pokrok. A ak si si nevšimol, tak aj v CiM1 si si mohol nastaviť hĺbku. 10,20, alebo 30m. A trať.. Klikneš na koľaj od ktorej to chceš predĺžiť a už len ťaháš. Neskutočne ťažké. :)

Nemyslím komplikované to čo si napísal, to je v pohode ale ta grafika to orientovanie. Nwm ako to napísať ale určite to vadí aj iným
Tedomík
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Tomko00 » 03 dub 2013 13:46

Grafika je nádherná, a orientovanie? Veď máš mapu. Zatiaľ to vadí len tebe. :)
Tomko00
Veterán
Veterán

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse