TOPlist

Alpen

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Alpen

Příspěvekod Deiv » 30 bře 2013 21:05

Ono to je celý s těma vesnicema dívný..... Jedeš do kopce, hups kopec dolů a vesnice jen tak tak vtěsněná do hor. V Alpách to tak není..... Bývá sem tam nějakej domek u silnice a někdy třeba 10 baráků u sebe u nich kostel pak kousek za tím v kopci další baráky a to je vesnice v Alpách ;)
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod bosko1984 » 30 bře 2013 21:16

Spatny to neni libi se mi to :)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Kuba5 » 30 bře 2013 22:54

No já byl v Alpách několikrát (naposled teď v únoru) a chtělo by to fakt dost doladit, jak už tu zaznělo, vesnice nejsou úplně ideálně udělaný a hlavně co se mi nelíbí jsou silnice. Ty máš skoro celou cestu obklopenou silnici horama, ale to vůbec takhle v alpcách nevypadá. Když jedeš přes nějaký průsmyk, musí to být udělaný tak, aby vlevo byl kopec nahoru a vpravo padák dolů, tohle nevypadá dobře.
Kuba5
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Hudy » 30 bře 2013 23:12

Já byl taky několikrát v alpách, ale nikdy jsem to nesledoval. :D
DPO, společnost s myšlením omezeným

>> http://www.facebook.com/HudyTrans <<
Hudy
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Koňásek » 31 bře 2013 09:38

K videu: Pěkný, originální pohled, ale není díky němu skoro nic vidět.

Je mi jasný, že v téhle fázi je to už celkem zbytečný, ale docela mi nesedí ty "obce". Jedeš v horách z kopca, do kopca a pak vjedeš do vesnice, která je placka 1km x 1km (přiklad) a pak zase brutální kopce nahoru, dolů a pak zase dvoukilometrová dokonalá rovina.
Dále sem si všiml, že vedeš vedeš silnice jakoby prostředkem kopce/skály. Komunikace se vždy vedou po úpatí, právě aby se vyhnulo dost nákladným kutáním kopců skrz. Dál ti musím pochválit AI list ;)

Schwessendorf, berlinerstrasse - No nevím zastávka uprostřed ničeho, chodník odnikud nikam a ještě se jmenuje Berlinerstrasse? (možná tam něco je ale díky pohledu to není vidět)
Alttoting koserow strasse- Zastávka kvůli mostu? A ještě složitě a nákladně vystavěná na mostě? Vesnice s deseti barákama bude mít těžko dvě zastávky z toho jednu zbytečnou a ještě na konci vesnice, kde nic není. Navíc na 300m mají dvě ulice? (koserow strase hauptstrasse)
Klumbach - Chybí přístupová cesta k zastávce popř. přechod přes silnici.
Lindau - To stoupání železniční tratě mi přijde příliš prudké. Možná klame to zrychlené video.
Od 5:02 se tam jede po nějaké prašné cestě. Textura nic moc, navíc to celé lemuje travnatý povrch a ten by tu silnici rozhodně neudržel.
Mateřské prkno:ASUS X370 Prime|Procák:AMD R5 1600X
Grafárna:Sapphire R9 380 NITRO 4G|RAM:16GB
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tomko00 » 31 bře 2013 09:59

Ďakujem za postreh. :)
Takže, k tej Berlinerstraße, nachádza sa tam OMV a vzadu obchodné centrum, preto tam je. ;)
Altötting, Koserow straße - Napravo od zastávky, hneď po ukončení mosta bude viesť akási cyklotrasa, preto tam je zriadená zastávka. ;)
Klumbach - Áno, priznávam, táto dedinka ešte nie je dokončená. :)
A Lindau - Stúpanie železničnej trate je také, ako sa bežne používa v Alpách, ale uznávam, vlak to tam nevytiahne, takže v skutočnosti by tam boli akési "zuby". A ešte k tým vedením stredom hory, ono poväčšine to je na kraji hory, napr. medzi Aachenom a Schwessendorfom si môžeš všimnúť napravo dolinu, také najväčšie hory sú vľavo. ;) Ale ty si asi myslel cestu do Klumbachu.

A ten pohľad, rozmýšľal som či z kabíny alebo z pohľadu cestujúceho, ale ďalšie video bude z kabíny. ;)

Pokúsim sa tieto chyby nejak opraviť, ale tú zastávku Schw., Berlinerstraße asi zruším, predsa je prístupnejšie ísť na Báhnhof. A taktiež rozmýšľam o zrušení zastávky Koserow straße, a premenovanie Alt., Haupstraße len na Altötting.

A čo by ste hovorili, keby sa du Ruhledulmu išlo hore kopcom, vpravo hory, dole nejaká dolina, a potom by sa vošlo do tunelu, bola by tam nejaká "osada" s pár domčekami, a hneď za tým by bol Ruhledulm. :) Čo vy na to? :)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod wooderCZ » 31 bře 2013 10:00

Ale tak slušně to vypadá.
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod pospa.jos » 31 bře 2013 21:39

Hezké :)
Můj PC:
Grafika: MSI R9 270X|Procák: AMD A10-5800K|Mainboard: MSI FM2-A55M-E33|SSD: Samsung 850 EVO 120GB
HDD: WD Green Series|RAM: 8GB
Koukněte se do mé sekce--> VIDEA

Prodávám hudbu na AudioJungli! Více na http://bit.ly/MujProfil ;)
pospa.jos
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Koňásek » 02 dub 2013 14:36

Ook
Ook
:D

Jenom k té trati: Vede ti to tam kousek rovně a pak prudce stoupá. V reálu by spíš stoupalo od začátku a to mírněji ;) Navíc je pěkný, když se trať táhne podél silnice a mírně stoupá :)
A těm zubům se říká ozubnice ;) :D
Mateřské prkno:ASUS X370 Prime|Procák:AMD R5 1600X
Grafárna:Sapphire R9 380 NITRO 4G|RAM:16GB
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod 28-igor-17 » 02 dub 2013 14:38

Celkom pekne to vyzerá, s 15 metrom jazdiť, to bude zrejme makačka :)
Obrázek Obrázek
28-igor-17
Zabydlený člen
Zabydlený člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor