TOPlist

SOR

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: SOR

Příspěvekod Uživatel » 09 srp 2011 20:17

No, myslel jsem, že je u autobusu napsaný work in progress třeba ten celej rok a v průběhu roku se neobjeví žádná informace nebo screenshot, no prostě jako by se ten autobus nedělal.
Bahno je můj idol!
Uživatel
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Vl@dik » 26 srp 2011 22:36

Hele a bude na té sorce také nasimulovaný praskání rámů jako ve skutečnosti??? Sice ten BUS vypadá celkem dobře, ale nějak se jim to pánům inženýrům nepovedlo. Pořád se na nich něco sere :D Jinak držím palce s vývojem a kdy že by se mohla Sorka projet v našich počítačích???
Vl@dik
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod domcek » 26 srp 2011 23:08

Vladiku proboha... už tvůj s prominutím deme*tní příspěvek mě dostal u Citybusu, ale tohle? Tohle vyznělo tak, jako by to byl vyloženě opruz, že to autor nemá hotové za jeden večer. Sakra, tohle je tak nevyzpytatelná práce, že to dejme tomu může vypadat, že bude za měsíc hotovo, něco se ale může pokazit a řešení může trvat třeba půl roku, takže vlastně ani sám autor nemůže vědět kdy vyjde. A jestli můžu doporučit, příspěvkům typu už to bude? se vyvaruj :roll:
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod RedGunn » 26 srp 2011 23:14

Tenhle projekt byl zrušen protože se věnuji MANu Lion's City.
RedGunn
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod shitman » 27 srp 2011 10:08

Proč mám pocit, že tohle slýchám poslední dobou nějak často.. Tak doufam, že aspon ta Lionka vyjde..
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Vl@dik » 27 srp 2011 21:08

domcek píše:Vladiku proboha... už tvůj s prominutím deme*tní příspěvek mě dostal u Citybusu, ale tohle? Tohle vyznělo tak, jako by to byl vyloženě opruz, že to autor nemá hotové za jeden večer. Sakra, tohle je tak nevyzpytatelná práce, že to dejme tomu může vypadat, že bude za měsíc hotovo, něco se ale může pokazit a řešení může trvat třeba půl roku, takže vlastně ani sám autor nemůže vědět kdy vyjde. A jestli můžu doporučit, příspěvkům typu už to bude? se vyvaruj :roll:

Pouze otázka. nevím, jak dlouho už se to tvoří nebo v jakém je to stadiu vývoje, tak se ptám. Spousta věcí kolikrát vyjde a nikdo o tom ani neví. Jinak jak jsem koukal, tak se ptá víc lidí. Mě se třeba ty patrový Mani nelíběj a radši bych jezdil s něčím "českým". Neříkej, že by tě to taky nezajímalo, kdyby jsi o to měl zájem :) . Nic ve zlém, ale prostě zvědavost je lidská vlastnost :)
Vl@dik
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod domcek » 27 srp 2011 22:13

ano je to lidská vlastnost, ale jakožto map makera do her od SCS je to podle mě jedna z nejhorších vlastností. Ano lidi se tu ptají, ale pokud sis stačil všimnout většinou dostanou zdrbáno. Já neříkám, že když se v topicu mlčí, že je špatné se zeptat, jen bys měl mít k autorům trochu úcty a ne jim to říkat, jako že je to samozřejmost že to vyjde a jak si opovažuje, že to ješte nevyšlo. Promiň, ale tvoje otázka vyzněla přesně tak, jak by neměla. Jinak řekl bych že tohle se u OMSI stávat nebude, když tu má vyjít něco významného a zvlášť pokud to dělá Čech, věř mi, že by ses to určitě dozvěděl. A když mají autoři nějakou novinku tak ji většinou uveřejní oni, nemusí je k tomu uživatelé podněcovat, ikdyž jsou autoři, co si vše nechávají pro sebe, dokud se někdo nezeptá. Ale co tady vlastně blábolím, na SOR už se nepracuje, takže bych tohle zamknul a kdyby se k tomu Redgunn vrátil, myslím, že by nebyl problém to tu zase odemknout, ať sem mezitím uživatelé, jako já :D nespamují (Vladiku, kdyby jsi chtěl pokračovat v diskuzi, tak přes PM )
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Předchozí

Zpět na Vozidla