Diesel transport ev.č.3407 Zatačal som na križovatke zo zastavky Elsterplatz smer Krankenhaus.A nestihol sa mi vycentrovať volant.Tak som bokom oškerl auto oproti mne. A potom som ešte predkom na razil do dalšieho proti iducého auta.
Diesel transport Ikarus 263 ev 3407 Išel som 60 km/h dostal som šmyk a vletel som do protismeru kde som narazil do proti idúceho auta a vrátil som sa do späť do svojho pruhu a zastal.Zatil čo auto ešte asi 200m išlo a potom zastalo Slnečno Zdržanie 12 min.
Diesel transport Ikarus 263 ev 3407 Zatáčal som na Elsterplaze smer Krankenhaus a zasa som na razil do proti idúceho auta do ktorého narazilo dalšie auto. Zdržanie:4 min Dažd
Diesel transport Ikarus 263 ev 3407 Ako som sa pohýnal od predchádzajúcej nehody tak som nevytočil a narazil do dalšieho auta.Viem že je to moja vina. Dažd Zdržanie 3min
Travel Comfort Solaris Urbino 15 II, e.č. 3011 Odbočoval jsem vlevo a do autobusu mi vešel člověk (viz. screen), ohlásilo mi to, že jsem srazil člověka - podotýkám že jsem chodce neviděl, a chodec vstoupil do vozovky mim přechod pro chodce. Žádné zdržení Vozovka suchá, počasí jasné, trochu mraky, 5°C *červená šipka naznačuje kudy šel chodec