Jinak se chci zeptat, zda nevíte někdo, jak např. nejlépe změřit výšku budovy? A nejlepší způsob - myslíte, že by mi to někde vydali rozměry nějakých budov? Např. na magistrátu nebo katastru? Zrovna 2x se mi nechce lítat s metrem kolem budovy
tak výšku, šířku získáš z map a výšku ... jako technikovi mně napadá použití gonometrických funkcí
Přijde mi to složitý, ale postavíš se např. 50m od budovy a zjistíš jaký úhel svírá okraj střechy se zemí a máš všechno co potřebuješ. Pro zjednodušení jsem použil tuhle vychytávku http://trig.wz.cz/ , stačí vybrat pouze "přilehlá, úhel" a všechno to vypočítá za tebe
Nejjednodušší je si to nahrát z repráku v buse . Když budeš mít origo nahrávky, tak to bude znít divně, protože v buse je to zkreslený. Navíc, nemusíš řešit problémy s vedení DP. A kdybys ty origo nahrávky chtěl moc získat, tak se stačí napíchnout do hermana a stáhnout si je.
Tak z DP odpověď klasická: Nemůžeme,smlouva s agentůrou.... Hlášení zastávek mám jakš takš nahraný z linky tram 11. Dotaz , co je to Herman? Nějaký jejich PC systém?