Velice pěkný ...... jen se mi nezdají ty koleje 11 ..... nejprve za Fgn (směr Jablonec) není taková prudká zatáčka a za 2) když pak jede 11 k textilaně tak nejede podél silnice ale přes bývalý areál Textilany .....
já bych byl být tebou spíš pro pre-finální verzi, kterou vydáš (např. 0.9), a pokud se vyskytnou chyby, tak je opravíš a uděláš z ní rovnou 1.0, víc verzí podle mě nemá smysl.
To honzyf04: Beckshollovy objekty? Čeho se týkají? To Deiv: Ano, o té chybě vím, pokusím se s tím něco udělat, snad se mi to nehne celé. To shitman: Díky za názor, to bude asi nejlepší
nebo proste udelej nejaky rozumny rozsah...ccca 20-30min linku,vydej to jako prefinalni...pak opraveny chyby bude finalni a pak hold budes jen vydavat rozsireni
Mno jako v Liberci neexistuje linka pod 20 minut (krom linek k nákupákům, 17 atd... ) Většina má něco na třicet ..... nejdelší je 14 která má cca hodinu .....
To si s ní nejel když byli v Liberci objííždky .... ..... navíc tomu nemůžeš věřit jenom přes šalďák ty busy naberou 3 minuty zpoždění pak minuta další támhle a máš z toho 10 minut zpoždění ....