TOPlist

Newcastle Pro - 5.00£

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Newcastle Pro - 5.00£

Příspěvekod TomsonTom » 14 pro 2011 22:27

To je legrace. Když se tady psalo o první placené mapě (Canterbury), tak jste si to všichni pochvalovali a nikdo neřešil nějakej ŽL nebo danění (většina z vás ví kulový o danění v Anglii). Ale jakmile se tady objeví druhá placená mapa, tak jste se tady sletěli jak holuby po flusu a plácáte samý nesmysly a přejete autorovi málem i vězení. Zamyslete se nad sebou laskavě.
Obrázek
TomsonTom
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod dwarf253 » 18 pro 2011 14:40

Tohle mi přijde jako hodně velká drzost. Jak říkám, placenou mapu budu uznávat, pokud bude skutečně profesionálním dílem s novými objekty a vším, co k profesionálnímu dílu bude patřit. Pokud však někdo, jako tento autor, použije základní objekty hry, postaví mapu na úrovni map, které jsou zadarmo a daleko pod úrovní některých z nich, tak mi přijde velmi drzé na tom ještě vydělávat. I když na druhou stranu, pokud si to někdo koupí... Já to určitě nebudu.
dwarf253
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Hudy » 02 led 2012 00:21

Tuž Anglie a jezdí se tam vpravo.?. :)
DPO, společnost s myšlením omezeným

>> http://www.facebook.com/HudyTrans <<
Hudy
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod domcek » 06 led 2012 23:17

jo no... osobně v tomto se mi líbí komunita u SCS her, tam nikoho ani nenapadlo aby něco zpoplatňoval... jako příklad za všechny: TZ express map. Dělalo se na ní 4 roky (dělá se ještě teď, tzn. dohromady 6 let), je v ní více než 500 nových modelů (a to není nějaký kec, jako u KV do OMSI, můžu vám ukázat soubor, kam se modely zapisují), dělají to 2 lidé a nechali na tom stovky, možná i tisíce hodin práce. A mapa je normálně zadarmo a má kolem 10000 stáhnutí. A tady se vydávají placené mapy po pár měsících práce a ještě k tomu je to anglická mapa a jezdí se vpravo :(. Jinak zkoušel jsem DEMO a žádný zázrak...
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Předchozí

Zpět na Mapy a editor