kosak píše:tak s shitmanem celý den makáme na dokončení a je téměř hotovo... plně dokončený FBW vyjde tedy zítra (9.5.11) někdy v pozdních odpoledních hodinách

creative píše:Kosak napsal:tak s shitmanem celý den makáme na dokončení a je téměř hotovo... plně dokončený FBW vyjde tedy zítra (10.5.11) někdy v pozdních odpoledních hodinách
Opravdu to bude už dnes v odpolednich hodinach? (to je za chvili)

kosak píše:creative píše:Kosak napsal:tak s shitmanem celý den makáme na dokončení a je téměř hotovo... plně dokončený FBW vyjde tedy zítra (10.5.11) někdy v pozdních odpoledních hodinách
Ježir marja... tak to bude ve večerních hodinách!!!!!!! Zblázníš se z toho?????![]()
![]()

creative píše:kosak píše:creative píše:Kosak napsal:tak s shitmanem celý den makáme na dokončení a je téměř hotovo... plně dokončený FBW vyjde tedy zítra (10.5.11) někdy v pozdních odpoledních hodinách
Ježir marja... tak to bude ve večerních hodinách!!!!!!! Zblázníš se z toho?????![]()
![]()
Né!
Já jsem se ptal jestli to dnes opravdu bude. To za chvíli, jsem myslel jako radování.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků