Ahoj,
bohužel zastavování AI busů nebo jiných vozidel ve hře nijak neovlivním - není to problém mapy. Jediné, co jsem v tomto směru mohl udělat bylo snížení jakési "obnovovací frekvence" z 10 minut na 1 minutu. Týká se to ale řešení dopravních nehod a nejsem si jistý, zda to má i zde nějaký efekt... :-/ Každopádně se pokusím ještě dopravu v mapě vylepšit.
Nicméně jsem procházel jízdní řády, proklady a návaznosti a zjistil, že každý druhý spoj linky 126 jezdí v úseku Lindenplatz - Friedhof zbytečně společně s linkou 156 ve stejný čas, a to i v opačném směru. Z toho důvodu (abych snížil výskyt tolika vozidel na jednom tile [v jeden čas jsou poblíž Sportzentra dokonce 3 autobusy]) jsem se rozhodl každý druhý spoj linky 126 ze zastávky Dresdner Strasse vést na letiště, kde bude mít průjezdou konečnou jako na Sportzentru. Poněvadž se jedná o víceméně průmyslový objekt, není potřeba, aby byl obsluhován po celý den, a proto sem linka pojede od 6. (v So+Ne od 8. hodiny) do 22. hodiny.
Tímto krokem omezím počet potřebných linek a lidé se z letiště dostanou linkou 126 prakticky všude. Ve směru na nádraží nebo z nádraží stačí přestoupit na/z linky 126 v zastávce Lindenplatz nebo Dresdner Strasse, kde díky stejným časům průjezdu lze pohodlně přestoupit

Jelikož jsem tímto omezil spojení sousedících městských částí (Waldstrasse + Hüttenbach), budou nově všechny spoje linky 176 mezi 6. a 19. hodinou v pracovní dny prodlouženy ze zastávky Bergstrasse do zastávky Sportzentrum (avšak pouze v tomto směru - od Sportzentra se pak pojede manipulačním přejezdem zpět do Depa, kde spoje vyčkají odjezdu z Bergstrasse směr Bahnhof).Tyto prodloužené spoje budou v úseku Heidenau - Sportzentrum v prokladu s linkou 156.