EDIT:Ahoj všem,
abych odpověděl na dotaz ohledně dalšího rozšiřování mapy - mapa se chýlí do stavu, kdy s ní začínám být z hlediska rozlohy spokojený. Nicméně mi zde stále chybí nějaká linka kompletně vyjíždějící za město, dálnice a nějaký průmyslový objekt fungující jako satelit města. Z toho důvodu mám v plánu v další verzi mapy vytvořit linku
200 250, která bude mít pouze tři zastávky, a to Bahnhof,
Langfeld a Flugplatz. Jak již z názvu vyplývá, bude spojovat nádraží s letištěm (menším letištěm - podobným jako v Karlových Varech), přičemž po cestě nebude nikde stavět
(kromě zastávky Langfeld před letištěm, kterou bych přirovnal k zastávce "Na Padesátníku" v Praze), jelikož ji povedu po dálnici (nebo alespoň podobné rychlostní komunikaci). Označení nekončící šestkou bude mít linka právě kvůli svému odlišnému charakteru
(a číslo 250 bylo změněno, aby označení odpovídalo i dle intervalu linky).
Zatím mám předpřipravené .hof soubory a jízdní řády (které dostanou novou hlavičku, jelikož vzniká nový dopravce
GVB, který bude provozovat všechny linky v systému
Stadtverkehr Grunheim):
Co se repaintů nového dopravce týká, rád bych nějaké udělal (pro začátek alespoň nějaké základní např. pro MANy), nicméně se přiznám, že jsem to nikdy nezkoušel, tudíž to neumím, a je možné, že to bude běh na delší trať

Doufám, že se bude líbit