Ahoj. Když tě zajímá názor druhých, tak ti ho dám, ale bude trochu zkreslen.

Bydlel jsem od narození (rok 1990) do roku 2005 v Holešovicích a dodnes tam mám prarodiče, přátele brigádu atd., takže jsem tam skoro stále, tak je budu trochu upřednostňovat. Ale každej jim tam najdem chyby, nemůžou se zavděčit všem.
+ optimalizace tramvají v oblasti Podbaby, Šárky, Petřin
+ zrušení převlékaní 14<=>24 na Orteňáku
+ posílení tramvajové dopravy Kobylisy<->Palmovka
+ posílení tramvajové dopravy na Andělu (i když uvidíme, už dneska je to kolikrát na hraně)
+/- posílení úseků a oblastí Nádraží Bráník<->Modřany, Spořilov, Palmovky<->Vysočanská (jezdím ty úseky, hlavně teda ty Modřany, občas po ránu a odpoledne ve špičce a tramvaje jezdí většinou poloprázdné)
- celkové řešení tramvajové dopravy v Holešovicích (hlavně ta 12)
- ztráta přímého spojení Holešovic a Albertova
- zhoršení přímého spojení Palmovky/Holešovic (hlavně oblast Bubnů a oblasti Manin) a Smíchova
- zrušení páteřního charakteru na lince 3Můj názor pro oblast Holešovic, by byl, že 12 nechat jak byla, 6 protáhnout do Vysočan, za Masaryčkou prohodit 14 a 6 (14 přes Dlouhou třídu, 6 přes Těšňov) a 14 ze Strossu protáhnout přes Vltavskou, Orteňák buď pak do Troje (tak jak jeden čas v Holešovicích jezdila), nebo poslat na Výstaviště (jako jezdila tuším 5). Pokud by se poslala do Kobylis, tak by to ještě chtělo posunout 3 a to asi nejlépe do Vozovny a na Kobylkách by končila 14 a 24, ale to už by bylo do Kobylek hodně spojů. Ale je to jen názor od stolu.