A jéje, přetrasování.. Máme se bát?
Jinak bych mapku taky uvítal, abychom byli připravený, jak by to asi mohlo vypadat.

Taky mne napadlo vedení linky 196 tak, že by už nebyla polookružní (protože v ulici Randweg by jezdila obousměrně), ale na křižovatce Westr./F. Schiller-Str. by zatáčela doleva (kde by se po té zřídila zastávka Hochhausplatz) a tudíž by už neexistovala ta slepá ulice, ale protáhla by se třeba do nového městečka či vesnice, kde (pokud by se jednalo o druhé město) tak by tam mohli jezdit nové linky, ale to by bylo už otázkou budoucího rozšiřování mapy, ale to městečko s jednou linkou (196) by zatím stačilo.. Ale je to na tobě, každopádně je pravda, že ta 196 jezdí v místech, které už jsou dobře dostupné ostatními linkami, takhle kdyby jezdila do nového městečka/vesnice, tak by ta trasa už tak divná nebyla, protože by mohla být něco jako svoz na páteřní linky, aby cestující ze 196 dojeli do zastávky, kde už můžou přesednout na kapacitnější linku a 196 by tak mohla už někde svou jízdu ukončit (nevyužité obratiště Waldstrasse, nebo ji ponechat v Bergstrasse), protože ta nynější trasa je prostě "176B".
Ale každopádně jsem rád, že se snažíš pro nás každou aktualizací vytvářet super mapu s pestrým výběrem linek a za to děkuji!

Takže jsem zvědavej na ty velké trvalé změny ve vedení linek a tak..

Souhlasím také s flash123, který psal o 3 minutách v konečný.. Je to celkem děs, očekával jsem aspoň 2 pořadí ve špičkách.

Ale to je jen detail..
Také co jsem vypozoroval z provozu 176 (a možná se to týká i 196 - teď přesně nevím), tak v zastávce Siedlung (v ulici Konaretzki Str.) mi nechtějí nastupovat lidi.. Zmateně jdou k zastávce a zas zpět k lavičce a takhle dokola.

Každopádně se ještě přidávám k návrhu s chronologií! Výluky nebo opravy na silnici by fakt bodly.