Michale, díky za další rozšíření, projel jsem si 226 a super!

Jen mám pár dotazů, co se budoucnosti mapy týče. Neuvažovalo se o:
1) vedení 226 ve směru zpět na Poliklinik ulicí Spitzstraße, kde by byla zřízena zastávka Lindenplatz a dále vedení tou ulicí Spitzstraße ke křižovatce R.Wagner-Str./Spitzstraße, kde by se zřídila zast. Nordspitze? Nebo to nešlo z důvodu vzájemného přestupu hrana/hrana v zastávce Nordspitze? Pokud ano, tak by mohla 226 mít tu zastávku Lindenplatz v existující zastávce 226 směr Engelsberg nebo blízko ní v BUS pruhu v ulici Dresdner str.

2) nebo zajíždění linky 176 oběma směry (či ve směru Siedlung) do ?obchodního centra? (či co to je za objekt) v ulici Konaretzki-Str.? Pokud to není OC, tak by bylo asi dobré, kdyby to OC bylo a zajížděla tam linka 176, či nová OC linka. Nebo by to nemuselo být přímo OC, mohla by to být nějaká průmyslová zóna, nebo administrativní část - něco jako BB Centrum v Praze na Brumlovce. Nebo by do této oblasti mohla být vedena linka 176 ve formě vložených zkrácených spojů.

3) v tom menším obratišti Waldstrasse - končí tam něco, nebo tam vzniká nějaký spoj, který najíždí na linku? (že tam je manipulační zastávka, tak jsem si říkal, zda se tam někdy něco obrací - třeba by mohla ta OC linka

)
Jsou to jen návrhy a i blbosti, takže to ber s rezervou, ale každopádně těším se na další rozšiřování, či změny v mapě (i když osobně si myslím, že 126 už je tak dlouhá, že by bylo už divný jí táhnout ještě někam dál, ale fantaziím se meze nekladou..)