TOPlist

Řidičák na autobus

Obecně i mimo OMSI

Re: Řidičák na autobus

Příspěvekod tomas.krenek » 08 pro 2015 16:49

Ahoj, tak jsem dneska byl na zkouškách u komisaře. Testy na PC - na těch jsem vyletěl (42/50 bodů). Jízdy jsem dal bez problému s prstem v nose :-). No a technika ta byla taky snadná. Takže na reparát jdu ve středu 16. 12. ale jenom z těch testů na PC. Hlavní problém byl ten, že jsem byl moc nervózní. Legrační na celé věci je že testy kterých sem se nebál jsem neudělal ale jízdy a technika který sem se bál jak čert kříže jsem udělal na jedničku…. Zvláštní ale snad příští středu nebudu tak nervózní a zvládnu to.
tomas.krenek
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Apache2015 » 08 pro 2015 16:56

ak sa mozem spytat , tam su testy na PC ako trenazer ? :D alebo testy ako iba testy o znalosti pravidiel a tak ?
ak trenazer tak je tam OMZÍÍ? :lol:
Ryzen 5 3600, 16GB Predator 3200MHz a RTX 2060.
Apache2015
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod DIMI » 08 pro 2015 18:15

Nervozita je na prd, na ní kašli.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Krepi » 08 pro 2015 20:45

Testy jsou stejné jako ze stránek:
http://etesty2.mdcr.cz/
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod tomas.krenek » 08 pro 2015 23:13

No jo, já nemohl spát celou noc a ráno po snídani jsem se tak rozklepal, až sem se poblil. Nevím proč ale, když jsem dělal 'B' tak sem tak nervózní nebyl. Asi to bude tím, že ŘP na auto jsem měl zadarmo, ale do autobusu jsem investoval svých 25 000 Kč. Doporučení: Kašli na nervozitu je mi k ničemu - bohužel jsem člověk, který tohle dost prožívá a tak s tím nic moc nenadělám. Hlavně že jsem vyletěl jen na testech a ne na jízdách. To by mě stálo jednak víc peněz ale taky by to byla velká ostuda… i když tohle taky není ideální. Držte palce příští týden ve středu.
tomas.krenek
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod DIMI » 09 pro 2015 00:22

Já jsem to myslel v dobrým! :D Já zase umím řídit od 15 (auto), v 17 jsem řídil líp než většina čerstvých absolventů autoškoly (naši mě nechávali řídit po cestě na chalupu z předposlední vesnice) i jinde po vesnicích, kde jsme byli. Značky a předpisy jsem znal tak od 10 let, protože jsme měli výukovou hru (stolní) autoškola a to mě bavilo - vždycky jsem si rád hrál se značkama. A i tak jsem jízdy v autoškole napoprvý neudělal - za spomalovacím prahem na 30 jsem se hned rozjel a nedojel tou 30 až ke křižovatce a prej jsem blbě držel volant.

Takže z toho nebuď špatnej... :D
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod patoq » 09 pro 2015 19:47

tie testy mi neprisli az take tazke teraz som si ich pozrel, to bude asi preto ze si velmi nervozny si ich nespravil alebo rob viac testov, skor je lepsie to pochopit ako v beznej premavke podla mna ale to asi vies.... a urcite to bude kvoli tomu ze si toho investoval svoje financie, mal by si sa viac uvolnit, zabav sa, pozri si nejaku komediu atd :D ja mam tiez len B preukaz ale rad by som si urobil vsetky mozne skupiny ale neviem ci sa to podari a este co som chcel bus som este nesoferoval no nepride mi to az take tazke ved to robia rozne individua a najma za volantmi kaminov a osobakoch ani nehovorim.. blazni cest vynimkam
patoq
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod tomas.krenek » 10 pro 2015 14:38

Včera jsem byl na učebně aby jsme se podívaly proč jsem ty testy tak posral. No, stručně řečeno přišlo se na to že mi u testu z křižovatek dělá problém přednosti zprava. Nevím proč ale za volantem mi to problém nedělá. Tak teď musím trénovat křižovatky na zakruta.cz .
tomas.krenek
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod cmlc » 10 pro 2015 22:39

Tak na to si dej pozor, to je dost zásadní. Kdyby to byla nějaká hovadina se silniční vegetací a podobnými teoretickými nesmysly, tak neřeknu, ale tohle by jsi jako profesionál měl zvládat bez zaváhání.

Zajímavé je, že v praxi řidiči s vlastní předností zprava problém nemají, ale zpravidla nepoznají, že jí mají použít. Typicky na parkovištích u obchodních center.

Ovšem tohle je opravdu hnusné: http://auto.idnes.cz/prednost-zprava-02 ... tomoto_fdv Podle mě typická situace pro "vzdání se" přednosti jednoho z řidičů. To vysvětlení Faráře považuji za dost chabé - nejdřív připouští, že červený vůz už najel do křižovatky, ale vzápětí by jím asi skrz nechal projet vůz modrý...
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod DIMI » 11 pro 2015 23:08

:lol: Samozřejmě, že v praxi s tím problém nemáš, když nepoznáš, že jí máš dávat. :lol: Made my evening.
DIMI
Administrátor
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse