Nejaký šikovný modder by sa nepokúsil urobiť tú automatiku? pre rýpaloch: áno viem, že tento model má byť s manuálom, ale mám volant len s dvoma pedálmi a radiť na klávesnici je o držku.
Pracuji na něm já. Automat je na něm z B951E. Potřebuji ale vyřešit, co se zvuky (zda nechat původní, které nejsou tip ťop, anebo tam dát z b951e) a jak vypnout omezovač.
Peterson píše:Ešte raz, na želanie sa montovala aj 6stupňová ZFka, takže automat je opodstatnený.
To jsi viděl nějakej prospekt z C954 před modernizací ne? Bylo to myšlený asi tak, že základ je Praga 5P a na přání šestikvalt ZF, ale manuál. Ten se pak montoval jako standard pro verzi C954E. O automatu na přání se nikde v katalogu pro C954 ani C954E nepíše
C954 měla v základu převodovku PRAGA 5P 120S a na přání se montovala ZF 6S1600, jak říká Didi. Ta byla ovšem taky mechanická. Do C954E se dávala už jen ZF 6S1600. Podle mě tam opravdu žádná automatická nebyla a vlastně by to asi ani na linkáč nemělo význam.
Zabúdate, že C954 nebola len ako Karosa, ale aj Irisbus, zabúdate tiež, že pre každú krajinu sa môže meniť ponuka. Na západe nie je problém nájsť aj Crossa s automatom.