TOPlist

Jaký volant pro OMSI do 1000,- Kč?

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.
Pravidla fóra
Pouze modrá obloha po načtení mapy? Mapu projeďte MapToolem, chybějící objekty a spliny napište do fóra Hledám. Pokud nic nechybí a máte pouze modrou oblohu, napište dotaz sem.

Přikládejte logfile (do tagu CODE).

Re: Jaký volant pro OMSI do 1000,- Kč?

Příspěvekod Pall » 04 pro 2011 16:31

Já jen k Těm co si chcou koupit plně FFB volant se zpětnou vazbou (nemyslím vibrátor, ten se ani nedá brát jako zpětná vazba), tak v omsi zrovna toho FFB efektu neužijete. Omsi ho má hodně základní, to znamená, že plně FFB volant ve hře neužijete ani na 25% jeho FFB možnostem.
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod shitman » 04 pro 2011 16:51

Palle, celkem souhlas, mohlo to bej to dost lepší.. ale tak - zastavim s rcychlostí, tka s eklepe jako zbytek busu, drhnu kolem o krajnici - volant sebou trhá na druhou stranu.. Jako, je to základ, mohli ještě přidat aj to, že se klepe na nerovnostech vozovky, že má větší odpor při otáčení při vyšších rychlostech, že má větší odpor při točení koly za klidového stavu atd atd.. ale mě osobně víc vyhovuje FFB než pevná, prostě mi příde přirozenější :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Pall » 04 pro 2011 17:05

Prosím Tě. Šišo. Co je to pevná??? :mrgreen: Ty ani nevíš co máš asi. Mrkni na toto video a řekni mě jestli ti to v oknech při testech dělá to samé co tady na videu http://www.youtube.com/watch?v=vMp9360_ ... _embedded#!
Pokud Ti to dělá stejně, tak nemáš vibrátor ale máš plnej FFB volant. Akorát, že je hodně pomalej ve srovnání z vyšší třídou volantů...Ale co znamená pevná..Su s Tebe někdy doblbé :mrgreen:
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod shitman » 04 pro 2011 17:57

přesně totéž (mám konečně ten samý volant), jenom můj mívá občas problém s vycentrováním (na videu cca. 1:50), tj. občas zůstane mírně do strany.
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Pall » 04 pro 2011 18:01

No tak!:) To je plně FFB volant, ale nižší kategorie. Servo je pomalé, hlučné, je tam určitě jen jeden elektromorůrek, ale není to vibrátor, ale plně FFB volant...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod shitman » 04 pro 2011 18:15

Tož to sem rád, že za takový menší peníz mám tak šikovný volant :) bych ti našel škatulku ve které sem to dostal pod stromeček, ale byla moc velká tak sme s ní na chatě zatopili.. :) ale aj tak, mám ho už asi 3 roky (nejmíň, pamatuju si jak sem na něm pařil ještě Colina 3ku na starém PC, takže to budou spíš 4 - 5 let), a až na to občasné zavrzání když sa o něj moc opřu funguje absolutně bezchybně.. Holt v Geniusu věděli co kam jak strčit :)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Honza522 » 04 pro 2011 19:43

Jojo, vy*eru se na všechny sra*ky od geniusu, logitech je prostě nejlepší :D sem pořád uvažoval o geniusu twinwheel 900FF, ale ted jsem zjistil, že to má i logitech, akorát sem si vždycky myslel, že to neni na PC, všude píšou jen PS3(ten logitech driving force GT nebo jak to bylo), ten musí být hodně dobrej :P si na něj našetřím :) i formula force ex, driving force ex, tyto volanty jsem měl skoro pořád, jsem na ně docela zvyklý, ale chci radši 900 stupnovej.. díky :)
Obrázek Obrázek
Honza522
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Kuba5 » 04 pro 2011 22:15

Jo, funguje i na sedmy apod.
Jinak ja nakonec k vánocům dostanu G27. Dám k tomu i nějaký vlastní prachy a bude to. Rozhodl jsem se, že radši než abych chtěl ten levnější a milion zbytečných krámu k tomu, tak radši dám svoje peníze na G27 a využiju to fakt hodně.
Kuba5
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Bocko777 » 04 pro 2011 22:42

Moje řeč, mám G27 4 měsíce a už bych neměnil...zrovna jsem koukal na stojan na Aukru, asi do toho půjdu, vypadá to zajímavě...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 04 pro 2011 22:50

Mám předchůdce G25 upravenej. Jeden s prvních, kdy to byla novinka...Kolik to může být 4-5 let??. Sice já hážu čas od času udržbu preventiví, ale ten volant je nazmar. Drtí on mne než-li já jeho. Mám s ním i 3x odjeté 24hodinovky GT lemains serie....Ten volat drží fena nesere se... Ucuká vás a né vy jeho...Samo výroní chyba je možná...ale je to první volant, které sem nedokázal za tu dobu zničit!!!
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na Poradna