Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.
Pravidla fóra
Pouze modrá obloha po načtení mapy? Mapu projeďte MapToolem, chybějící objekty a spliny napište do fóra Hledám. Pokud nic nechybí a máte pouze modrou oblohu, napište dotaz sem.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdo má nějaký volant (z těch levnějších do 1000Kč) a jak se s tím řídí autobus v omsi, jestli je vše ok s tím volantem, atd... díky moc předem
Já si myslím že volanty do 1000Kč jsou šunty, který ani nefungujou, vyhozený peníze podle mě. Lepší je jít do driving force gt, já ho budu mít na vánoce .
A aj funguje v OMSI, že keď ním otáčaš, otáča sa volant rovnako aj v buse Trebars je potreba do prudkej zákruty aj 2-3 krát otočiť ako v reále? Inač čo je tá spätná väzba? Dík
Já mam už dost dlouho a řeknu ti: STRAŠNÝ. Radši klávesice než do 1000,-. Přesně jak řiká Redgunn, k vánocům taky bude driving force GT. Jde hlavně o to, že má velkej rozsah otáčení (900°). Možná by stačil i 270°, ale já am 90°a fakt se to nedá.
Ja mám 270, bol do 1000 SK bývalých a funguje nasledovne: Akonáhle nestojíš na brzde, sám pridáva plyn (ani na ňom nemusíš stáť, otáčky idú do maxima a nedá sa zastaviť skoro... predlžuje to brzdnú dráhu hrozne...) Rozsah otáčania spôsobuje, že už samovoľný pohyb o pár mm spôsobí vybočenie volantu v hre o cca. 10°, čo je pri rýchlosti nad 40km/h dosť... Tlačítka musíš stláčať niekoľko krát, aby zareagovali, zvlášť dvere a smerovky som stihol vytrieskať, odkedy vyšlo omsi... Používam Genius Speed Wheel 3MT (určite teda pre omsi neodporúčam)
Mam stejný pedály a jsou na hovno. Stejně tak volant. Ten mám jeden z těch prvních levných geniusu dřív tuším za 7 kil. Genius speedwheel 3 vibration. Nějak tak tušim.
+ trošku OT. Je to jako v FSce. Do FSky mam berany Saitek pro flight yoke system a je to paráda + joystick Saitek Cyborg X a taky paráda. Neumím si představit joystick za 2 stovky.
Já mám Logitech Formula Force EX a naprostá pohoda, čudlíky, pedály i volant fachčí přesně tak jak mají, volant jako takový nemá pevnou zpětnou vazbu, ale vibrační (a že vibruje teda sakra hodně, když se to umí nastavit), a otáčku do jednoho směru 90°. Mě to vyhovuje a docela si s tim vystačím, je bezešvý a velmi dobře se drží v ruce, ačkoliv po cca. třech letech služby už někdy trochu vrže. Stojí (tuším že se ještě prodává) okolo 1600,-.
a to mě zase jo.. už sem si navyk s tím kolem točit málo, navíc EX má docela šikovně řešenou mrtvou zónu.. navíc, stejně málokdy jedu přes 40km/h.. tak je mi to celkem jedno..
Aj ja mám s takým vytočením, je to vec zvyku, jazdiť s ním viem celkom dobre... len pred brzdením treba stlačiť "N" Takisto vŕzgka a slúži už... aspoň 5 rokov...