TOPlist

Nabídka ke sloučení

Nabídka ke sloučení

Příspěvekod TomsonTom » 04 pro 2011 13:00

Zdravím,

došlo přesně k tomu, k čemu jsem čekal, že dojde. :lol: Jeden ze zaměstnanců dal výpověď (nedostatek času), já nemám čas řídit pro firmu a zbyl nám jeden zaměstnanec a šéf (já), kterýho to už nebaví. Takže pokud chce někdo z tohodle vytěžit a výhodně získat tři autobusy a jednoho vcelku aktivního řidiče (Fantomas007) a případně mě jako řidiče, tak neváhejte napsat do tohodle tématu do dnešního setmění.

O individuálním postupu se domluvíme, teď mě zajímají nabídky.

Vozový park
  • MAN SD200 SD77, ev. č. 3001
  • MAN SD202 D86, ev. č. 3505
  • MAN SD202 D86, ev. č. 3506

Máme půjčku ve výši 350 000 DM. Ještě jsme nesplatili ani jednu splátku. Je potřeba:
Dom píše:Comfort Line a.s. udělena půjčka 350 000 DM po dobu 55 týdnů. Týdně zaplatí 7 000 DM. Celkem zaplatí 385 000 DM. Zároveň se firmě banka omlouvá za stornování půjčky a banka zaplatí poslední 4 půjčky jako omluvu.

Comfort Line a DP Comfort Bus mají zkrácenou dobu zapůjčení peněz a sníženou úrokovou sazbu.

Dále máme docela fajn firemní nátěry busů, pokud by někdo chtěl pomoci s vlastními nátěry, převzít náš nátěr nebo se inspirovat, můžu dodat podklady.
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

No a naše vyúčtování za 47. a 48. týden vypadá zatím takto:
Obrázek
Obrázek
TomsonTom
Stálý člen
Stálý člen

Re: Nabídka ke sloučení

Příspěvekod Gryzly65 » 04 pro 2011 13:05

Ja by sam mal záujem o zlúčenie, pôžičku máme aj my, mám dosť času, baví ma to, vidím perspektívu, máme 1x SD82, 1 x SD85 vlastný paint nemáme, (mohli by sme prebrať váš) bližšie podmienky cez Skype. :)
Všetky informácie o stave financií i busov vo firemnom vlákne, ktoré mám v podpise.
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod TomsonTom » 04 pro 2011 13:10

Zájemců je zatím hodně, ale většina z nich preferuje diskrétní jednání. :lol: Aby to bylo fér, asi to uděláme formou nějakého výběrového řízení. :lol:
Obrázek
TomsonTom
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Deiv » 05 pro 2011 12:32

Naší nabídku jsem ti poslal do SZ..... Jinak sorry že sem to neposlal už včera ale byl sem na slovensku!! ;)
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Zpět na Comfort Line