TOPlist

Winsenburg

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Winsenburg

Příspěvekod stefek200 » 25 úno 2015 19:36

Není tam už trasa Nordstadt-Stiller Winkel
[WIP] Poloreálná mapa Liberec linka 18 Fügnerova-Bedřichov

Silnice: 69%
Objekty: 27%
Terén: 52%

Hotový úsek Fügnerova-Kateřinky učiliště. (jen silnice)
Nyní se pracuje na krajině v centru a Kateřinkách.
stefek200
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod dusakovacik » 25 úno 2015 20:24

stefek200 píše:Doufám,že tam zůstaly ty silnice na 135-tky.

Zustaly neboj.
dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod bosko1984 » 26 úno 2015 16:42

68324 píše:Co vsetko je tam zmenene ?

Winsenburg 2015

Die Großstadt Winsenburg zählt neben den Gemeinden Kattenberg, Alstede und Hettstedt ca. 450.000 Einwohner und liegt ungefähr 50 Kilometer nördlich von Hannover. Seit über 80 Jahren ist der Autobauer Mercedes-Benz mit seinem großen Werk im Stadtteil Zündorf einer der größten Arbeitgeber der Stadt und der ganzen Region. Die Bundesautobahn 7 tangiert von Süd bis Nord die Stadt den Osten der Stadt und sichert so die Anbindung an das Fernstraßennetz Europas. Im Norden stellt die A 28 den Anschluss in Richtung Bremen sicher, die Stadtautobahnen A 348 und A 375 garantieren schnelle Verbindung in und aus dem Stadtgebiet. Winsenburg ist auch Standort dreier Hochschulen: Universität zu Winsenburg, Hochschule für Verwaltung des Landes Niedersachsen und Hochschule Richard-Strauß. Die Stadt gliedert sich in 6 Stadtteile (Zentrum, Burgdorf/Kattenberg, Nordstadt, Neuhof, Südstadt, Zündorf) sowie mehrere Bezirke. Im Stadtteil Nordstadt befindet sich eines der größten Shoppingcenter Niedersachsens, das Nordstadt-Forum. Der öffentliche Personennahverkehr der Stadt und des direkten Umlandes wird vom „Stadtbus Winsenburg GmbH“ übernommen. Der Betrieb fährt zur Zeit auf 51 Bus- und 3 U-Bahnlinien (davon fahrbar: 20 Buslinien).

Die Linienübersicht

Metrobusse:
M1: Hauptbahnhof - Südbahnhof
M3: Hauptbahnhof - Nordstadt-Forum (via Bahnhof Nordstadt)
M4: Hauptbahnhof - Kattenberg
M5: Hauptbahnhof - Bahnhof Zündorf

Stadtbusse:
102: Hauptbahnhof - Barbarossastraße
103: Hauptbahnhof - Sassmannshof
104: Hauptbahnhof - Zoologischer Garten
104: Hauptbahnhof - Universität
110: Südbahnhof - Groß Baur
115: Südbahnhof- Betriebshof S.beck
126: Zoologischer Garten - Gardelegen
135: Bahnhof Nordstadt - Gardelegen
140+141: Burgdorf - Alter Markt
152: Bahnhof Zündorf - Cäcilienstraße
158: Bahnhof Zündorf - Stuttgarter Straße

Nachtbusse:
N1: Hauptbahnhof - Südbahnhof
N2: Hauptbahnhof - Burgfelde
N3: Hauptbahnhof - Werningerrade
N4: Hauptbahnhof - Alter Markt
N5: Hauptbahnhof - Stockmannsmühle

Auch uns kostet es etwas, die gesamte Homepage sowie alle Downloads online zu bringen. Daher wären wir Euch sehr verbunden, wenn ihr uns dabei etwas unterstützt und für den Erhalt von oberpfalz3d.de spendet!
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod stefek200 » 26 úno 2015 20:26

Na mapě není ta inteligentní navigace s oranžovými šipkami a proto je na Hauptbahnhofu takový zmatek.Radši zůstanu u staré verze,stejně se v té nové skoro nic nezměnilo,je celé překopané JŘ a méně linek,toť vše.

stefek200
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod dwarf253 » 26 úno 2015 21:01

Mně to naopak oslovilo víc. "Inteligentní" navigace zůstala, jen na nádraží jsou šipky trvale, ale když člověk není líný, za chvilku se vyzná. Jinak se mi zdá, že vylepšil, co se vylepšit dalo, šikovně se vypořádal třeba s kolonami, nádraží je teď méně náročné se mi zdá, síť linek a jízdní řády se mi zdají efektivnější, hlášení je lepší a zní moderněji, moc se mi to líbí. Myslím, že je to ještě na vyšší úrovni, než poslední verze a to bych fakt nečekal.
dwarf253
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod dusakovacik » 26 úno 2015 21:55

stefek200 píše:Na mapě není ta inteligentní navigace s oranžovými šipkami a proto je na Hauptbahnhofu takový zmatek.Radši zůstanu u staré verze,stejně se v té nové skoro nic nezměnilo,je celé překopané JŘ a méně linek,toť vše.

Skoro nic nezměnilo? Jel si to vubec? Treba usek Hauptbahnhof - Kolner Strasse se vůbec nezměnil že?
dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod stefek200 » 26 úno 2015 22:55

OK.Já jsem prostě takový.Něco se mi nelíbí a hned kritizuju,ale jo s tím nádražím to je pravda ty FPSka jsou vyšší tak okolo 3-5.Zkusím si to projet a uvidím,ale hodně mě to mate,protože člověk si zvykne na jedno a pak si musí zvykat na druhé.

stefek200
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pejvl » 26 úno 2015 23:52

Mě třeba na mapě neuvěřitelně štve debilní AI doprava. Nevíte co způsobí to, že se auto nebo bus zničehonic zastaví a stojí na místě třeba 10 minut?! Fakt to hodně kazí tu mapu, taky mi tam docela vadí ty silnice, jsou všude úplně stejný... :( Zajímavých úseků tam pár je, ale většinou jsou jen pár metrů dlouhý a pak zase nuda... A časy jsou taky docela utažený, já vím že se mapou nedá moc kochat, ale zase abych celou dobu letěl na kickdown se mi taky moc nelíbí... Celkově mám z mapy takový dost smíšený pocity, ale snažím se najít její kouzlo a věřím i v to, že mě někdy možná začne bavit.
Shrnul bych to tak, že to vypadá spíš na kvantitu než kvalitu :(
Jsem SORkař a nestydím se za to!
Pejvl
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod dusakovacik » 27 úno 2015 09:18

Pejvl píše:Mě třeba na mapě neuvěřitelně štve debilní AI doprava. Nevíte co způsobí to, že se auto nebo bus zničehonic zastaví a stojí na místě třeba 10 minut?! Fakt to hodně kazí tu mapu, taky mi tam docela vadí ty silnice, jsou všude úplně stejný... :( Zajímavých úseků tam pár je, ale většinou jsou jen pár metrů dlouhý a pak zase nuda... A časy jsou taky docela utažený, já vím že se mapou nedá moc kochat, ale zase abych celou dobu letěl na kickdown se mi taky moc nelíbí... Celkově mám z mapy takový dost smíšený pocity, ale snažím se najít její kouzlo a věřím i v to, že mě někdy možná začne bavit.
Shrnul bych to tak, že to vypadá spíš na kvantitu než kvalitu :(
To je bohuzel chyba hry, delalo mi to na Bowdenhamu u oakwood parku.
dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod dejvk » 27 úno 2015 09:46

Předpokládám, že to souvisí s nízkým výkonem počítače. Od upgradu CPU se mi to nestalo nikde, ani na Winsenburgu. Takže chyba určitě nebude na straně vývojářů mapy ;) A pokud někomu připadá, že jsou silnice všude stejný, tak to určitě ten Winsenburg neprojel ani ze čtvrtiny...
dejvk
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor