Všimol som si, že sa tu začínajú objavovať rôzne úpravy na odstránenie niektorých chýb, ktoré sa ešte vyskytujú na novom modeli SOR-u. Aby ste si nemysleli, že sa nepripravuje žiaden fix, prinášam vám prehľad toho čo sa mi počas sviatkov podarilo opraviť:
- opravené tlačidlá na palubke BN/CN
- opravená kasa (zásuvka s peniazmi u CN, pridaný lístok Kurzstr Erm u BN/CN)
- upravený výkon motora
- automat ALLISON B300R z: http://www.omnibussimulator.de/forum/in ... readID=242
- upravené prevody manuálnej prevodovky podľa skutočných parametrov ZF 6 AS 1010 BO a tiež rozdielne prevody náprav pre BN a CN
- nastavený ukazateľ paliva, teploty motora a otáčkomer
- pridané [light_enh] pre denné svietenie, pre zadné hmlovky a pre predné horné pozičky
- opravené pozície bočných pozičiek
- u BN sa znamenie STOP nad dverami rozsvieti len pri dverách, pri ktorých chce niekto vystúpiť
- opravený priesvitný text hodín bufiku v noci
- opravené svetlá spiatočky u manuálnych verzií
- pridaný polovičný plyn cez klávesnicu (funkcia "throttle_half")
- opravené popisy
- AI zapína svetlá
- ovládanie retardéru aj cez klávesové skratky
- opravený path stredných dverí u modelu BN
- vonkajšia výstarha dverí sa rozsvecuje správne
- gong hlásenia odstránený - (nedá sa inak vypnúť, resp. neostalo pre neho tlačidlo na palubke)
- upravený pohyb dverí
- upravené zapínanie svetiel cez klávesy "L" a "Shift + L"
- opravené zobrazovanie linky na vnútornom BUSE + podsvietenie vnútorného panelu
- hlásenie zastávok pre OMSI2
- funkčné sklopné sedačky (iba OMSI2)Takže tak. A tu je ešte zoznam vecí, ktoré by ešte bolo potrebné urobiť:
- stojaci cestujúci
- osvetlenie cestujúcich
- automat ALLISON - volič
- tlač CP
- roleta
- strešné vetráky ovplyvňujú teplotu v buse + zvuk
- viac EČV do regs.org
- osvetliť sklopné sedačky
- možnosť vyklopiť plošinu pre vozíčkarov len ak budú otvorené dvereRád by som uvítal, aby ste sem ešte dopísali nejaké ďalšie nápady, čo by ešte v SOR-ke bolo potrebné opraviť, resp. nastaviť. Môžete tým pomôcť k zdokonaleniu tohto skvelého modelu
Dôležité upozornenie!!! Nepíšte mi prosím SZ s tým, aby som vám tie úpravy poslal! Všetky vyjdú naraz v opravnom balíčku. O jeho vydaní rozhodne autor modelu,
slujda, s ktorým tieto jednotlivé úpravy ešte prediskutujem. Ďakujem za pochopenie