TOPlist

Prototyp Centrály pro VDP Omsi.cz

Obecně o VDP, otázky, problémy, nejasnosti, ...

Re: Prototyp Centrály pro VDP Omsi.cz

Příspěvekod DIMI » 24 lis 2011 23:24

Váčo, počítáš i ś nějakým systémem pro řidiče? :)

Ideální představa by byla asi tahle:

Banka by poslala peníze na účet jednotlivých VDP, těm by odebrala Policie za pokuty... Sami VDP by potom přeposlali peníze řidičům a se zbytkem by nakládali jak chtěli... ;-) Myslíš že by bylo až příliš složité vytvořit takováto konta, kde si lidé bez oprávnění nemohou přidávat peníze, jen přeposílat? :-)
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Vačice » 24 lis 2011 23:41

Ano plánuji něco takového, ale to až časem až se to podaří dát do kupy. Proto jsem postavil provizorní systém založený na Google dosc. Dom už viděl jak se s tím pracuje. Je to jen mezistupeň, aby se to všechno "nepatlalo" takhle na fóru a nemuselo se to tak debilně (promiňte za ten výraz) dělat. Výhodou teď bude alespoň to, že instituce budou moct "pracovat" s kontem společností a finance budou vidět v reálném čase. Je mi jasné, že na živo ti úřad nemůže hrabat na účet. Proto se budu snažit to postavit na reálnější úroveň až se mi právě podaří najít někoho, kdo rozumí PHP, SQL a celkově databázím ;) Já to bohužel neovládám, proto jsem zvolil toto provizorní řešení, aby bylo něco přehlednějšího a funkčního a začít pracovat na 2. verzi, která by byla zase o něco blíž realitě. Pokud teda bude zájem ze strany "institucí".

Jinak možná to vypadá, že na tom webu nic není, ale myslím, že Dom může potvrdit, že je po registraci přístup k pár zajímavým věcem :twisted:
Jen doplním, že registrace nyní není možná, tak se o to ani nepokoušejte :D

Tímto bych chtěl požádat někoho, kdo rozumí PHP a SQL a byl by ochoten mi s tímto pomoct nechť se mi ozve přes SZ. Budu jen rád ;)

P.S. Doufám, že mi admini odpustí to velké červené písmo :D
Vačice
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Kuba5 » 25 lis 2011 15:12

No jak už jsem psal, mohl bych pomoct. I když už jsem dlouho na PHP ani nesáhl, ale něco bych snad udělal, případně nějaký dodělávky. Kdyžtak ti pak napíšu.
Kuba5
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Vačice » 25 lis 2011 15:18

Asi jsem přehlídl. Každopádně budu jen rád ;)
Vačice
Diskutující člen
Diskutující člen

Předchozí

Zpět na Diskuse o VDP