od SORGI » 02 črc 2015 14:23
- HW Náročnost ( na některých mých počítačích nelze spustit )
- chybí rolety u řidiče ( když svítí slunko do ksichtu není to zrovna dobrý pocit )
- nefunkčnost automatické spojky
- slibovaný GOD MODE se asi někde po cestě vytratil
- řadící páka pro manuál v automatu?
- nefunkční tlačítka! Autobus nelze bez klávesnice ovládat!
- u CN musím jezdit zdarma...bohužel totiž nemám na vrácení a někteří cestující platí 100 a ze svého jim dávat nebudu
- opravdu se zadní dveře zaseknou když si řidič rozmyslí že je vlastně nechce otevřít?
- je krásné že si autor dal práci s diagnostikou, ale jste si jisti, že se diagnostika sama od sebe provádí před každým startem autobusu?
- na co má autobus schrány?
- má to být Euro 4? pokud ano, kde se vzaly ty hrozné zvuky? Takhle strašně může znít jen Euro 6
- nedá se dokupovat pivo
- málo vylepšení, která se dají v obchodu koupit ( Co takhle za 20 osvětlení tlačítek na palubní desce? )
- není nikde jízdní řád
- Příliš velké tozlišení textur
- Udělat repaint partnera? pěkná blbost. Vždyť toho partnera zná pár lidí. Kde je repaint Arrivy? ( jsou 3 jejich repainty a nádherné...proč tu nejsou? )
- chybí novější strojek ( upřímně USV24C je můj oblíbený...mám ho i doma, ale proč tam není něco novýho? nebo aspoň verze s novým strojkem? )
- při nouzovém otevírání se dveře nespustí dolů
- na klimatizaci jsme zapoměli? Upřímně...dát klimatizaci za téměř 1000 a doufat že mi cestující vydrží v autobuse tak dlouho než si ji budu moct koupit...ne moc dobrý nápad. Sorky obevně mají strašné klimatizace, ale nějaké mají. Proč není klimatizace v tomto modelu?
- Nouzové otevírání dvěří není u BN u zadních dvěří
- Opravdovým spestřením je display za volantem. Proč programuješ takové voloviny a nezařídíš to, aby vůbec autobus mohl fungovat? Stejně se tam zobrazí jen NO INPUT.
- na Dolních Kounicích je nemožné vyjet z autobusáku. Když se chci podívat zda nejede nějaké auto, vidím jen přepážku za řidičem. P.S. pokaždé auto jelo a já naboural.
- ještě nikdy jsem se po prvním spuštění nepobavil odklikáváním erorů
+/- model ( hezky zpracovaný, ale spousta děr )
+/- diagnostika
+ reálné dovírání dvěří
+ model
Na tento autobus jsem se hodně těšil. Četl jsem všechno co o něm slujda psal. Bohužel hned po stáhnutí se mi autobus ani nenačetl. Postupně jsem zjistil, že vlastně musím jezdit zdarma, protože nemám z čeho vracet a dokonce nemůžu ani jezdit, protože nemám jízdní řád. Opravdu mě zklamal. Autobus bych ohodnotil na 5%. Rozhodně nedoporučuji. Autor nasliboval hory doly. Ve výsledku naprosté minimum a zbytečnosti místo toho, aby zařídil vůbec možnost vydat lístek a vrátit peníze.
Procesor: Intel Pentium 2,6 Ghz x2 Grafika: Intel HD Graphics RAM: 4GB Systém: Windows 10 Toť geniální sestava, kde i na Grundorfu to někdy vyženu na 15 FPS