od ALEDOL » 22 lis 2014 13:14
Včera jsem tam byl. Autobusy byly všechny moc pěkný. Fakt,úplně každej se mi něčím líbil. Vlastně kromě ISUZU,ty nemám rád.
Nejvíc se mi z dálkových líbil MAN LION'S COACH L Supreme. Překvapily mě,že má stolečky vevnitř.
Stran městských autobusů,se mi nejvíc líbil Urbanway,po stránce exteriéru. Solaris 4.generace taky není špatnej,akorát se mi nelíbily ty poklice a jak již bylo řečeno,úplně mi vadí na palubovka jako display. To už je podle mě moc,protože zastávám názor,že se to používá blbě. Na čudlík se máčkne určitě líp,než na ikonu,která ani není prostorová.
Pak jak bylo řečeno,hrozně zajímavý jsou ty čudlíky na dveře,kde i máte znázorněno,co ten čudlík dělá,takovou zajímavou animací. To je vyloženě PRO DEBILY,který by nenapadlo,co to dělá.
Pak bylo pěkný to zájezdový IVECO,až na ty prosklený střechy u cestujícího na levé,nebo naopak na pravé straně.
Pak se mi ještě nelíbil LH12,protože projít uličkou bez zavazení o sedačku je nemožný.
Jinak to bylo fakt super a za 120 Kč,to byla 100X lepší podívaná než na Kačerově,tam je to čím dál horší.
A hlavně,nebyly tam ty mrňavý děti,co tam byly jen proto,že nemají co dělat.