Nedávno jsem dostal info od jednoho ze spoluautorů Projektu Szczecin vzhledem k pokračování. Ve výstavbě je linka 69 [Kollataja <=> (- Rugianska) <=> Ludowa], ještě se však neví, kdy toto pokračování výjde, práce jdou prý hodně pomalu.
Naposledy upravil WraithCZ dne 27 říj 2014 12:00, celkově upraveno 1
Na polském fóru se nedávno objevily 3 fotky z pokračování Projektu. Můžu potvrdit, že je to opravdu reálné, protože jsem si nedávno linku 69 projížděl přes Street view. Na prvním a třetím snímku je zastávka Dworzec Niebuszewo (kousek za známým kruháčem před Niemcewiczou):
Je to pěkné. Taky jsem tam četl, že 59 a 58 zůstanou na své původní trase a ne té současné, kterou jezdí v realitě a to je možná škoda. Ale třeba příště
Vau! Realita je z toho vidět na první pohled! Opravdu krásné!
,,Buďte optimisti při řízení. Vyprdněte se na všechny "pitomce" okolo. Nejlepší je mít dobrou náladu, i když tomu někteří kolikrát nepřispívají, ale jsme přece jen lidi, které maličkosti NESMÍ vůbec rozhodit! " Karosa B932, mrdák.
Krepi píše:To bude mový Štětín jen do OMSI2,nebo se můžeme těšit i my co máme O1
Jen pro OMSI 2, už v aktuální verzi jsou použity nějaké nové funkce editoru, které přibyly v OMSI 2, a pochybuji, že by to autor do nové verze předělal na styl OMSI 1.