Porovnávat plnou hru s addonem nejde . Addon za tolik peněž je plivnutí do obličeje a nechápu, proč si to všichni ještě nechaj líbit, běžná cena DLC do her se pohybuje mezi jedním až deseti eury, ale určitě ne 20, jako většina do OMSI (paradoxně, zrovna to Drei generationen je levnější ).
No mě 25€ za to taky přijde hodně, asi si počkám na nějakou slevu (na Steamu pořád nějaká je).
Jezdím Omsi 2, SIMT a TS 2020 Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
akiak píše:Dá se to aj za levnějc než ze steamu koupit...možností je hodně, třeba takový g2a.com (kde to máš pod 500 Kč) či další podobné...
A to G2A máš osvědčený? Nejsou to zloději?
Jezdím Omsi 2, SIMT a TS 2020 Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
S g2a jsem neměl ještě ani jeden problém, přičemž z tama nakupuji nejčastěji, co se týče her...máš tam vždy i hodnocení uživatele, přičemž automaticky ti za poplatek ("pár korun") dávají garanci vrácení peněz, v případě problému s klíčem...ten poplatek je přičítán do celkové ceny...nicméně dá se vypnout v konkrétním případě ta garance, takže ti nepřiúčtují poplatek k ceně od uživatele...toto používám většinou u uživatelů se 100%...
edit: ještě takto...já bych to rozdělil takto ještě...někdy je to od uživatelů...a někdy je možnost přímo od g2a to koupit...ale ani u jedné z těchto dvou možností jsem neměl zatím problém...
Koukám na Aukro a je tam 996 klíčů za 450,-. To je dokonce ještě o pár korun míň než na g2a, takže podle mě nejvýhodnější volba. Dost o tom taky uvažuju.