TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod domcek » 14 lis 2011 19:39

to souhlasím ;)
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 lis 2011 20:35

Divej. Já nejsu zapšklé. Vždyť já jim to v podstatě přeju. Česká firma, co se zajímá o tento obor....Jenže zatím mě nedokázali, že sou to kapacity.... při tom si přeju. aby se jim to povedlo a aby se vzchopili...Jenže je plácat po ramenou je kontraproduktivní. Oni potřebujou kritiku..
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Dom » 15 lis 2011 21:15

Hele,myslím,že než přišlo OMSI,tak nákladní simulátory (s velkými vozidly) bylo SCS na vrcholu žebříčku.
Nwm jak kdo z vás,ale já to považoval jako jediný pořádný simulátor plně podporující "force feedback" či jak se to píše.
Pokud sem napíšete něco k Vbusu,tak si nejsem jistý s tou grafikou,...ale nebylo to špatné,ale radši jsem si dal nějakou sérii Trucků...A víte proč? Už jen,že sem si tam dokonale nacvičil couvání s návěsy,a všeobecné couvání dle zrcátek,...a to je pro mě VELKÝ +.Ano fyzika ani UI tan není dokonalé,ale aspoň pro můj uspokojující pocit mi to stačilo. Pak když jsem se prvně projel v kamionu,jak řidič tak spolujezdec,tak mi to nejlépe vystihlo jízdu kamionem... (vlastně asi jiní tahače snad ani nejsou).
No rozepsal jsem se dost pro zatím to ukončím... :D
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 15 lis 2011 22:10

Tak představ si, že já sem realnej řídič kamionu i když dnes sem se uklidil do kanclu, ale su vím jak to funguje dělal sem to cca 10 let. Tedy já naopak nevidím v pocitu v jízdě nic moc společnýho s SCS hrou ta fyzika je prostě průser..... To s těma zrcátkama Ti řeknu asi takhle. Vožer se jak doga cca 3 promile, pobli si zrcátko a pak si ho ukopni. Asi takhle vypadá pohled do zrcátka co předvádí SCS. Podivej se na to. Vypadá to jak rohlík zkroucene ze zalomenou nápravou do leva do prava pod úhlem div né 45°, nesedí parabola, zorné pole, poloha nic a ještě k tomu to vypadá ve špíglech jako by to bylo půl kilometru dlouhý....Nevím ja ty ale to už je lepší aji RoR...Ale co bylo to bylo. Zatím mají našláplo no dobře až na tu fýzu. To se mě furt nezdá. Ale nechám je být teď:) (mluvím teď o ETS2)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Gryzly65 » 15 lis 2011 22:32

Zrkadlo v SCS hrách :!: :?: Radšej bez neho :evil: Môžem potvrdiť to, čo tvrdí Pall, v reáli je to oveľa lepšie, a to som ani moc nejazdil, ale stačí sa na chvíľu posadiť za volant, pozrieť do zrkadla a to sa budeš diviť potom...
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod domcek » 15 lis 2011 22:36

tak přibrali na pomoc truckera, tak ten jim snad s zrcátkama a podobnýma prvkama pomůže ;)
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 15 lis 2011 22:45

No tak ano. Vím. Jenže ho "přijali" teď. Kdy na tom dělají 2 roky už. Pokud by se ho zeptali na tvrdo, ale fakt na tvrdo co si o tom myslí, je to sim? tak pokud není blbej což asi nebude jim odpoví vyhoďte to a začněte znova....Kde ale zeženete motor hry to vám neporadím...Ale to sou keci co vidím nyní. Tak jak znám test videa fyziky...Zatím to nevydali, takže až takhle soudit nemůžu. Zrcátka sou lepší to 100% ovšem furt nepřesný (hlavně rozdíl paraboli hlavního a širokouhého)
Naposledy upravil Pall dne 15 lis 2011 22:47, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Gryzly65 » 15 lis 2011 22:47

Práve som dopozeral ten GAME PAGE... chcú, aby to bolo hrateľné pre 10 ročné deti :( :( Prdele, to nemôže vyjsť jeden normálny simulátor, ktorý tú jazdu nasimuluje natoľko, že ju decko jednoducho nezvládne??? 10 ročné deti nech si hrajú Vbus, veľmi ma sklamal tým vyhlásením.... :? Už si od toho moc nesľubujem... každopádne, horšie ako jednotka to byť nemôže... :|
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 15 lis 2011 22:50

No tak, takhle bych to zas neviděl. Děti só největší kupní síla....Jenže určité firmy to řeší alspoň urovněma a to si myslím že je ten pravé přístup. Novice, semipro, sim, apod.
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Gryzly65 » 15 lis 2011 22:52

Ja by som práve uvítal nejaký normálny sim truckový.. kľudne aj ameriku, tie moc nemusím, a konečne niečo s poriadnou prevodovkou, na G27 :? A nie že radíš len hore a dole... :( Sklamaný som z toho teraz, uvidíme, čo s tým vymyslia-
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2