TOPlist

Railworks / Train Simulator

Obecně i mimo OMSI

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod Orbit09 » 22 čer 2014 13:24

Berlin - Wittenberg mi taky nefunguje. Po načtení hra přestane pracovat. A ostatní mapy mi jdou.
Jezdím Omsi 2, SIMT a TS 2020
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 29 čer 2014 21:25

Žádná placená lokomotiva ani trať mi prostě nejde, buď mi vyskočí chyba kterou jsem popisoval v předchozím příspěvku a když nějakej vlak načtu v quick drive, vyskočí chyba se scénářem, nebo se prostě nenačte. Koupený je nemám a odmítám vůbec něco platit. Ale nepřijde mi, že to je tím, když ostatním to jde. No, začínám litovat koupě :?. Kdyby někdo poradil, byl bych rád.

//: Když si teď ty příspěvky přečtu po sobě zní to celkem komicky. :-D
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Příspěvekod Viki » 30 čer 2014 17:09

goldvideo495 píše:Když dám ve hře načíst mapu Berlin Wittemberg, hra se chvíli načítá a pak mi vyskočí tato chybová hláška.
Saved dump file to ´c\Temp Dun \Ts 2014-V4.2.5b.dmp
Po načtení taurusu v základní mapě v qouick drive vypíše hra chybu se scénářem. (Tím pádem má hra nejspíš problém s placenýma addonama)
Zkoušel jsem hledat na internetu, ale moc jsem z toho nepochopil, takže prosím o radu.

Jo, taky mi tohle psalo u Munich - Garmisch..., když jsem si ten addon jen stáhl. Po koupi jede vše v pohodě. ;)
Viki
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod goldvideo495 » 30 čer 2014 17:13

Koupený je nemám a odmítám vůbec něco platit

Kdyby to stálo třeba 4 Eura, ale 30, už jsem zaplatil za hru a žijem v chudém státě, opravdu v dnešní době neexistuje normální simulátor.
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Příspěvekod Viki » 30 čer 2014 17:18

Jasný, chápu. Já bych si to za těch 30 éček taky nekoupil, ale teď to je "jen" za 18, tak jsem si udělal po dlouhé době malou radost.
Ale ty ceny...až začnu vydělávat alespoň jednou tolik, tak se na ně moc ohlížet nebudu :lol:
Viki
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod goldvideo495 » 30 čer 2014 20:33

Předpokládám, že stejnej problém bude i u neobjevujících se lokomotiv. Přijde mi ale divný, že většině tady na foru to funguje, pokud by někdo věděl ať mi napíše PMko, protože tady se už dostávám na warez.

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Trolejbusák » 10 črc 2014 19:05

Chtěl jsem se zeptat, Mám koupenou RW5(TS14) a chci do ní další tratě, stáhnul jsem si je nainstaloval ale neungují, neví někdo proč? Kupovat jednu mapu za 40€ se mi vážně nechce :? .
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod pepisu » 11 črc 2014 11:32

Můžu se zeptat jaké jsou tam v základu mapy a vozidla? A jestli se to vyplatí koupit?
Long live TT model scale.
pepisu
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod shitman » 11 črc 2014 12:41

žádné, když si koupíš TS14, koupíš si pouze engine hry, do kterého si potom dokupuješ tratě a vlaky. záleží od toho, jak moc jsi velký vlakový nadšenec, normálnímu smrtelníkovi, který nedokáže ocenit složitost a dokonalost RW simulace se to spíš nevyplatí. ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Trolejbusák » 11 črc 2014 13:32

Nejsem si jist, ale před nedávnem tam byl balík s tratí Hamburg - Hannover a nějaký vlak tuším, sám jsem ho kupoval ;)
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse