Jinak nemyslím si, že by se u tohohle někdo nějak nudil. Ani u těch HC simulátorů. Určitě je to fajn záležitost a i když to fakt mít nemusím, taky bych tomu podlehl. Ale přijde mi to zbytečný luxus se za každou cenu přiblížit co nejlépe skutečnosti. Já tak nějak považuji hry za něco, u čeho se mám odreagovat a zabavit, a ne napodobovat něco, co můžu dělat v reálu. Popravdě moc nechápu, a to nic ve zlém, jak někdo jako ty, kdo řídí kamion každý den, může ještě chtít jezdit ve volném čase na PC
Je mi jasné, co ten "simulator" v nazvu hry má za význam, i to, proč ti to tak leží v žaludku. Však taky netvrdím opak a ani nepopírám fakt, že v tomto směru je tam toho slova užito neprávem. Ale je to potřeba brát trochu s nadsázkou a ne tak kolem toho vyšilovat. Hlavní je, aby byla hra dobrá a zábavná, a pak jí odpustím i to, že k dokonalé fyzice řízení bude mít daleko. Ostatně, jak už jsem zmínil, já tyhle hry nehraji pro věrohodný zážitek z jízdy, ale pro odreagování. Koneckonců, skutečnému řízení se stejně nic nevyrovná, a proto je nejlepší místo hraní na PC sednout za volant a vyrazit ven