Přistávám, docela často

Nejčastěji kvůli munici či nějaké opravě. Včera mi unikalo palivo a vyhodil mi motor asi 4 km před letištěm, tak jsem udělal nouzový přistání na nějaký německý zahrádky

Jinak v arkádě jsem se taky smál tomu stylu jejich přistávání

v rychlosti 500km/h se to snaží položit na zem, buď to dopadne tak že se dotknou země a letí dál, nebo se rozflákají

Základ je tak 10 km před letištěm snížit výkon motoru na nějakých 70-80% tak aby byla rychlost nějakých 300km/h, po přiblížení postupně vysouvat klapky a snížit výkon. Po úplném vysunutí klapek obvykle dávám motor na 10% a jdu na zem. (Nejsem si přesně jist) Při přistávání vznikne nad zemí vzduchový vak, díky němuž máš pořádný vztlak na křídlech a nedovolí ti dosednout. Pokud tedy takováto situace nastane, řešení je klapky zatáhnout, nechat letadlo sednout na zem a začít brzdit, popř. vytáhnout znova klapky na maximum. Pro rychlejší brždění taky funguje hejbat směrovkou do stran (nad 60km/h mírně, pod 60 už můžete směrovku házet do stran a krásně driftovat

) nebo také často , když je přebytek munice, střílet, nevypadá to profesionálně, ale víc neprofesionálně by vypadalo kdyby jste přejeli konec a skončili v lese

Btw: odemkl se mi tier V u němců, jde se expit

Už se mi podařilo v testovacím letu překročit rychlost zvuku, a odlomit vše co šlo (cca. 1400km/h max.)