Dobrý Čejkysi, si z Haulinu, že? Tak to se známe. Hele, ale je to fakt těžký ty scripty. Já jsem se dopracoval jen k pár scriptům. udělal bych víc, ale musim se přiznat, že potom už jsem se na to vyprdl a teď na tom něco udělám celkem málo-kdy. Ale GL.
No, pokud se nevyznáš ve scriptech, asi rovnou zapomeň na to, že podle návodů vytvoříš celý funkční autbous do OMSI... To by byl kosak velkej pán, kdyby takovej návod udělal, ale měl by asi tak 100 stránek tipuju...
Žádný video nikde neni a ani nebude... Chlape, mě trvá FBW už cca 3 týdny a to jedu fakt jak drak až se sám divim... ale udělat návod na celou mojí cestu, no.. řekněme že bych mohl pak vydat celou kolekci DVDček, nebo sepsat knihu
Na scripta sepsat návod, postup, nějak moc dobře nejde. Pokud nebude ofiko návod anebo návod od nějakýho draka co je na tom pevně v kranflecích, tak asi ne. Kosmen improvizuje a jde na to logikou a křížením funkcí. Na to nejde napsat návod. Je to čistě improvizace logické posloupnosti. Návod může být max. až hotový model ve hře, ale jak se k tomu dopracovat, to už je věc jiná:) Dost dobře nepopsatelná:)