TOPlist

Metro Simulátor Londýn

Obecně i mimo OMSI

Re: Metro Simulátor Londýn

Příspěvekod Najlvin » 20 bře 2014 16:08

Mimochodem, jen tak pro zajímavost. Ti z vás, kdo to občas hrají - na kolik procent dáváte jízdu z jednoho konce na druhý (celá linka)?

Já se pohybuji mezi 86% - 90%. Ale na 100% se mi to zatím nikdy nepovedlo... Snad jen jednou jsem měl asi 94%, ale to bylo na nějakém kratším úseku, ne na celé lince :-)
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Tomko00 » 20 bře 2014 16:40

Mne stále píše, že som nezastavil so všetkými vagónmi na nástupišti. Ale nech sa nedivia, v hre je vagónov 8, nástupišťa v centre sú stavané na 6, niektoré na 8 kvôli Metropolitan line. A taktiež vraj hlásič nepodáva správne hlásenia. Hlásim presne ako v skutočnosti, a stále zle. Ak je plno ľudí alebo je stanica v oblúku, tak "Stand clear of the doors". Ak odchádzam z konečnej, tak "This train is ready to depart. Please stand clear of the doors". Ak prídem na konečnú, tak pustím poďakovanie, zvyšok dohlási samé. A stále píše, že hlásič nepodával správne hlásenie.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Najlvin » 20 bře 2014 17:27

Ty jezdíš s osmi vozy? Já teda vždycky mám jen šest. Ale jinak jsem na tom dost podobně jako ty. Vždycky mám poznámku, že hlašení nebylo správně, že jsem nedodržel předepsanou rychlost (moje chyba - jezdím podle značek a router monitor nepoužívám), taky to že jsem někde nezastavil se všemi vozy u nástupiště a občas taky že brzdím moc tvrdě. Ale někdy prostě narazím na červenou bez výstrahy, tak co mám dělat, že... :D

Taky mi nikdy není pořádně jasný, co mám vlastně nastavit na tabuli vzádu a vepředu vlaku. Tak používám neutrální Circle Line :D

A dodržování jízdního řádu je rovněž kapitola sama pro sebe. Zrovna dneska jsem jel Edgvare Raod - Edgvare Road - Hammersmith. Vyjíždím někdy 13:09, po hodině se vracím na Edgware Road a odjezd mám od tamtud 13:06 - poněkud bug, mělo by tam být samozřejmě 14:06... Ale toho jsem si už všiml dřív, že tam je to vždy v tomhle směru o hodinu posunutý. Na další stanici je to už v pořádku.

Ta hlášení při zavírání dveří nepoužívám, jen na začátku a nakonci. Co jsem tak koukal na videa z reaálné jízdy, tak mi přijde, že všude používají jen ten zvukový signál.

Ale jinak příjemná oddychovka. Už se nesnažím jezdit na co nejlepší výsledek, ale jedu si pěkně podle sebe a užívám si to. Samozřejmě se snažím dodržovat jízdní řád, což se vcelku daří, rychlost beru bodle značek na trati a jde to taky. Ale chtělo by to ještě nějaké rozšíření :-)
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Tomko00 » 20 bře 2014 17:55

Ja na väčšine hier bodové stavy ignorujem, a jazdím podľa môjho uváženie, bezpečne, ale zároveň svižne. :) A ja keď idem na celú Circle line, tak mi hodí 8 vozňov.

// Teraz som si to spočítal, je to len 6 vozňov, a akurát som narazil na ďalšiu, super-reálnu vec. Stanica Wood Lane je v hre zatočená doľava, a v skutočnosti je zatočená doprava. :D
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Najlvin » 20 bře 2014 18:19

No takových "detailů" je ve hře víc. Ale to mě je celkem fuk, pač jsem tam nikdy v životě nebyl. Ono, když si člověk pustí záznam z reálné jízdy, tak je mu hned jasné, že ve hře je to poněkud mimo :D
http://www.youtube.com/watch?v=AhkPFP2JcEI
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Tomko00 » 20 bře 2014 18:46

Ani ja som tam nebol, ale irituje ma to, keďže všade vidím A, len v hre, ktorá sa tvári na Londýn, vidím B. Takže si musím predstaviť, že to je fiktívna linka s fiktívnym vlakom, pretože aj zvuky od hlásenia po zvuk vlaku sú mimo. Obzvlášť tie dvere. Ale keď počujem AI, tá už má celkom slušné zvuky.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Najlvin » 25 bře 2014 15:50

Tak dneska jsem to dal na 92% - v celém úseku Hammersmith - Edgware Road - Edgware Road. Nelíbily se mu jen dvě věci - nejel jsem přesně na čas a hlášení nebylo korektní. Kupodivu mu nevadilo, že jsem asi na dvou místech musel kvůli červené prudčeji brzdit a nevím jak, ale nějak se mi podařilo pokaždé zastavit se všemi vozy u nástupiště :-)
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod LoveKarosa » 30 čer 2015 12:57

https://www.youtube.com/watch?v=WH5Yxcy7uOU Tu jsem natočil trasu Hammersmith - Edwarge road.
LoveKarosa
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Předchozí

Zpět na Volná diskuse