TOPlist

Goldentowns

Obecně i mimo OMSI

Re: Goldentowns

Příspěvekod Deiv » 16 bře 2014 17:24

Kolik potřebuji čeho, abych mohl upragedovat cestu ?
Tady jeden obrázek ode mně
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Opavan99 » 16 bře 2014 17:36

Klikni na cestu,myškou najeď na upgrade a tam se ti to zobrazí ;)
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Deiv » 16 bře 2014 17:40

Aha, díky ;)
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod DIMI » 16 bře 2014 18:54

Jedete podle toho návodu co jsem posílal? :) Jinak já už jedu další level silnici. :D Zase stejnej postup - nejdřív k farmě Vegetable, potom k masu a nakonec k marketu.

Jinak jsem zjistil, jak se vydělávají peníze - až budeme mít spokojenost nad 60%, ideálně 100%, tak tou dobou už bude produkce trvat třeba 24 hodin, ale za to se bude produkovat najednou v řádehc tisíců. A právě od té spokojenosti se dají normální suroviny prodávat v marketu za zlato a zlato za peníze. :) Takže naklikat produkci, přijít za 24 hodin, prodat v marketu za zlato a zítra zase znova. :D Větší fajnšmekři pak můžou za zlato kupovat podíly ve vesnicích jiných hráčů a nechat si platit dividendy a spekulovat s růstem a propadem hodnoty podílů (akcií) atd. :D Koukal jsem, že čech s nějtším množstvím zlata má asi 460 kusů, tzn. 1840 € v hotovosti ve hře. :D
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod XiZy132 » 16 bře 2014 19:03

Taková blbá otázka, mám si projet tutoriál?
XiZy132
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod mhdfm » 16 bře 2014 19:04

A to zlato se pak vybírá na účet, co? :)
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod DIMI » 16 bře 2014 19:28

No máš tam na výběr prodat zlato za peníze 1ks (asi unce nebo co) 4€, anebo máš možnost si v tý hodnotě vyměnitherní zlato za 24 karátový pravý zlato. Ale to si moc neumím představit. :D Celá ta hra staví na tom, že to herní zlato je podložený pravým. :D Ta ekonomika se tváří jako fungující. :D Stejně to zlato tam jenom cirkuluje, je v oběhu určitý množství. Třeba když máš ten důl na zlato (další možnost jak ke zlatu přijít), tak si všichni hráči za den rozdělí maximálně 3 ks nebo míň. Víc ne.

Tutorial si udělej, protože dostaneš zadarmo budovy a suroviny. :) Až ho doděláš, tak na to navazuje návod co jsem posílal. :)

Jo a doporučuju hnedna začátku (já to neudělal) propustit toho člověka zaměnstnanýho v marketu (dokončenýho v tutorialu) - zbytečně zabitá pracovní síla. :)
Přílohy
aas.jpg
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Deiv » 16 bře 2014 19:37

Já podle toho návodu moc nejedu. Jedu podle sebe, co potřebuji, co nepotřebuji atd.
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod DIMI » 16 bře 2014 19:38

Jasný, tak to dělám na druhým účtu, ale zatím to jedu skoro stejně. Přijde mi to logickej postup, ikdyž třeba mám navíc upgradovanej clay, kterej teď už potřebuju, ale v začátku je zbytečný ho dělat. Nebo dřív upgraduju šutry než je to v tom návodu, protože už nemám přebytek v ostatním tolik, abych mohl v marketu vyměňovat.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Deiv » 16 bře 2014 19:41

No já mám problém se šutrama. Nicméně teďkon jsem se dostal do nějaké mapy světa, kde můžu nejspíše okupovat různé země. (zatím jsem tu hru moc nezkoumal tak se nedivte, že je to pro mě novinka :D) Neví někdo jak ? příp. od kdy se to dá ?
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse