Nie, neviem ju vytvoriť, tie, čo sú v BK sú nepoužiteľné a ak by som chcel dať spandauskú tak to by som tam musel dať celé depo, pretože je to jeden objekt... proste zákaz vjazdu a basta. Osobáky ani nič iné okrem busov tam jazdiť nebude.
Nakoľko som zohnal povolenku, pokračujem ďalej... o pol jednej ráno mi dnes Marcel odpísal... zatiaľ pribudla len nová vozovňa, chystám sa rozšíriť mapu o pár tilov a pribudne pár dedín... rovnako ako chcem premenovať aj Zastávky a dediny do slovenčiny, to si však vyžiada ešte kopec roboty... zatiaľ viem povedať len toľko, že na mapke fachám... o všetko novom vás budem informovať...
Pomaly mením infraštruktúru mesta Grundorf (dedina kde je nemocnica [Krankenhaus]), premenoval som celú mapu do slovenčiny, čiže linkovú navigáciu a zastávky. Pracujem na Hofkách poslovenčených. Rád by som pridal aj niekoľko nových dedín a moja predstava je, že aj tri linky. Uvidíme, koľko bude času a koľko sa mi bude chcieť.
No to si len vymenil objekt (a pridal pár park. miest), nie je sa čím chlubiť. Keď to upravíš poriadne tak potom sa chlub. No a neviem ako teda Bauernhof bude vyzerať, pretože je to "Farma". Bude to drsné!