podle mě to moc kombinujete. zakládání vozoven rozhodně nepodpořím, podle mě je to hovadina. ve skutečnosti taky nezajišťuje jedna firma dopravu v Užhorodě a zároven na druhé straně světa kdesi kdovíkde. navíc tohle je hra, ne realita. vozovny ne.

autoškolu taky musím zamítnout, protože to není prakticky proveditelné - jak už se řeklo, málo lidí, kteří jezdí ve vDP, mají internet a především POČÍTAČ na to, aby mohli natáčet jízdu, byť už po sebenenáročnější mapě. a navrhnout jako vozidlo autoškoly C954E, která patří mezi nejnáročnější autobusy vůbec, mi příjde už úplně postavené na hlavu. navíc, i kdyby se povedlo těm lidem natáčet tak, aby jim autobus neskákal, budou mít tak nízké FPS, že stejně nebudou schopni jet tak, jako by jeli doopravdy, což znamená víc zbytečných chyb (většinou i nezaviněných). autoškolu tedy ne.
co se mi ovšem líbí, je zavedení bodového systému. ovšem stanovil bych poněkud mírnější hranici než ve skutečnosti, dejme tomu 1 bod za jednu nehodu, a místo 12ti bodů třeba 15. tohle se už potom dořeší, to jsou jen čísla. koncept dobrý.
co se týče policie, psal jsem již Koblajnovi, že se v současnosti pracuje na zprovoznění nového systému vDP - do té doby si jezděte jak chcete (samozřejmě jako doteď) a policie se bude zavádět až do nového systému, kde Petersona rád jako strážmistra uvítám.

už několik dní sepisuju pravidla a obecné uvedení do nového systému vDP, abyste se v tom nějak vyznali, a Vačice spolu s Jazzem vylaďuje všechny detaily potřebné k správnému uvedení nového vDP do provozu, takže vás jen poprosím o strpení a trochu shovívavosti.
líbí se mi, že se o vDP tolik lidí aktivně zajímá, a za každé vaše nápady a reakce jsem samozřejmě rád. díky a pokračujte v dalších připomínkách, at je hra co nejlepší!