TOPlist

[WIP] SOR NB Pack

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: [WIP] SOR NB18

Příspěvekod Tomko00 » 29 led 2014 22:57

ALEDOL píše:Tomko: Nesnaž se ze mě dělat vola,já jen říkám,že vzhledem k tomu jak jsem zvyklý v Praze,mi to tady moc nesedí a nejsem tak hloupej,abych nevěděl,že když je Slovák,tak že dělá Slovenskou verzi.

Kto reagoval na teba?
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod NicolasFI » 29 led 2014 23:34

Nechápu že si adeol je líný přečíst celý ten příspěvek, jenom přejede očima a hned tady z toho rozpoutá válku a pak proč se fórum hádá.
NicolasFI
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod MarekZ » 30 led 2014 17:05

Tlačítka 123 budú záležať na ečv, nie všetky SORy to majú. :) A písmená a čísla sú z fotky (resp. fototextúry). ;)
MarekZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Gryzly65 » 02 úno 2014 02:23

Prosím vás, najmä pražáci, narodení v tomto tisícročí uvedomte si, že je to robené podľa bratislavského, nie pražského modelu. čiže niečo také ako tiris sa tu vyskytne len ťažko, to možno v tej pražskej verzií... čo sa dverí týka - hlavné je, že vyzerajú ako majú, šírka gúm a možno tie žlté tyče bohate stačí - rozdiel pár cm v šírke dverí v hre prehliadnete ani neviete, ako..

mimochodom, už keď si to takto verejnô ohlásil - pekné obrázky, hoci ešte stále to vyzerá tak "okresane", stále keď sa na to pozriem, mám pocit, že mi tam toho strašne moc chýba, to robí ten interiér. :D Zato však môžem povedať, že sa mi fakt ľubi maska a "budíky" na palubke - konečne to nevyzerá ako tie "špáratká" evokujúce vbus, aké máš v tedome, vyzerá to veľmi luxusne. Ako aj Tomko, i ja by som rád poukázal na (už pravdepodobne opravený) veľký tachometer a rád by som ti odporučil zváženie veľkosti "ikoniek" na tlačítkach - podaktoré sa mi zdajú až moc veľké, hoci nevylučujem, že ide len o subjektívny dojem.

Tak ti teda držím palce a prajem veľa trpezlivosti - a nebuď na tie deti zlý :D Oranžový nick je totiž na menej rozhľadených užívateľov ako magnet, ako sa prednedávnom vyjadril - tuším - Jazz. :lol: V pondelok sa dostav na nejakú 37 (tuším /2? Nie som si už istý), si očakávaný, hoci bezo mňa. :D
A už keď som sa takto rozbehol, rád by som tiež pozdravil všetkých, ktorí ma po dlhšej dobe radi čítajú - zdá sa, že vyskytovať sa tu budem už len menej a menej...
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 02 úno 2014 09:15

Tento dlhý monológ je dosť podstatný hlavne pre ľudí mimo Bratislavy :idea:

/S Marekom už ideme v pondelok šotiť, resp. jesť :D
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Stone Cold » 02 úno 2014 12:23

Gryzly65 píše:Prosím vás, najmä pražáci, narodení v tomto tisícročí uvedomte si, že je to robené podľa bratislavského, nie pražského modelu. čiže niečo také ako tiris sa tu vyskytne len ťažko, to možno v tej pražskej verzií... čo sa dverí týka - hlavné je, že vyzerajú ako majú, šírka gúm a možno tie žlté tyče bohate stačí - rozdiel pár cm v šírke dverí v hre prehliadnete ani neviete

Já nevidím že by ti dveře šířkou odpovídali realitě :) (v Bratislavě máte snad takhle široké přední dvere ?)
ObrázekObrázekObrázek
Stone Cold
Člen
Člen

Příspěvekod Gryzly65 » 02 úno 2014 12:43

Nuž, máme-nemáme : v tomto sa spolieham na Mareka, že hoci nie všetko na prvý pohľad odpovedá realite, určite si to ustráži a dá si na to pozor, prípadne je vhodné na to poukázať (ako v prípade toho tachometra), ale kvôli pár centimetrom na šírke dverí prerábať celý model sa mi zdá už trochu cez. :) Hoci aj mne sa to sprvu nepozdávalo, keď som videl Marekove odpovede, radšej som rýchlo sklapol, pretože ukázal, že tie dvere sú v modeli široké tak ako majú byť. ;)
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod TeoCZ » 09 úno 2014 22:26

bude to mít GOD-Mode jako SOR c10,5 od slujdy ?
TeoCZ
Zabanovaný člen
Zabanovaný člen

Příspěvekod MarekZ » 09 úno 2014 22:33

Určite nie, bude to mať "automatické poruchy". ;)
MarekZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod NettysFall » 09 úno 2014 23:15

A co rozbité sklo jako v SORu? (při rozbití/nabourání řidič řve)
Allons-y!
NettysFall
Sponzor
Sponzor

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla