TOPlist

Fiktiv Provence map (WIP) Zrušeno

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Fiktiv Provence map (WIP)

Příspěvekod mhdfm » 27 pro 2013 13:49

Napiš to rovnou do global.cfg ;) .
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 27 pro 2013 14:12

To už jsem taky zkoušel, ale ani po jednom restartu nic. Ale jak už jsem psal, jiný mapy mi tam fungovaly až po pár dnech, možná už to taky půjde, nemůžu to však posoudit, jelikož nt nemám zrovna u sebe. :) (entrypointy i s názvem mám uložený)
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Příspěvekod Peterson » 27 pro 2013 15:04

Síce to je blbosť, ale v lete pôjdem do hnusného Frankreichu, do Saint-Tropéz, možno ti dačo pofotím na inšpiráciu. Mimochodom, všetky pobrežia sú rovnaké, aj v HnusChorvátsku, aj v Grécku, aj na Menorce, je to samé pole, kamenné ploty a suchá tráva s "plážami".
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 27 pro 2013 22:02

O hnuschorvatsku mi ani nemluv. Nechápu co na tom všichni maj, že tam jezděj (bez urážky pro ty co tam pobývají přes dovolenou) :) . Nic mi vyfotit nemusíš. Podklady si najdu buď na streetwiev, nebo z mých fotek. U těch pláží ještě nezapomeň, že jsou přeplněný deštníkama a lidma.
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Příspěvekod Gryzly65 » 27 pro 2013 23:26

Chorvátsko je ale tomuto primerané cenou a mám ho rád, lebo tam nie sú žiadnyarabáši a podobné nátury, typu "allah akhbar". Nechcem mať vopred predsudky, ale takú dovolenku som si nikdy neužil. Ďalšie plus je to, že je to blízko, že chorváti sú slovanský národ, a že sa nemusím s nikým jednať o cenu a aby som nezabudol, nik nepýta bakšiš. Ale keď sa vám nepáči, páni... ;) Leťte si kam chcete.

// OT, DIMI
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 28 pro 2013 15:16

VYHLAŠUJI TAKOVOU MENŠÍ SOUTĚŽ:

Jelikož mně nenapadá, jak by se mohla jmenovat vesnice kterou dělám, rozhodl jsem se že nechám na vás jak se bude jmenovat . Podotýkám, že název musí být ve francozštině a musí odpovídat realitě. Tři nejlepší názvy potom dám do ankety. Abych vás trochu inspiroval, tak vesnice leží v zemědělské oblasti a v jejím okolí se rozkládají vinice a levandulová pole. Vaše návrhy pište sem do topicu.

VĚŘÍM, ŽE BUDETE MÍT ZAJÍMAVÉ NÁPADY

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Peterson » 28 pro 2013 16:24

Pussy, Aix-en-pomme de terre, daj viac detailov, takto sa to môže volať aj Putain (čitaj Pǔtein).
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Peterson » 28 pro 2013 16:40

No a? Paríž je veľká žumpa, čo keby to bola Village-des-putes?
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 03 led 2014 14:51

Přidávám pár nových screenů:
Obrázek
Obrázek
ten prostor za autobusem ještě dodělám
Obrázek
Obrázek

přijímám kritiku :)

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Peterson » 03 led 2014 14:58

Tá odbočka, tu sme v Provence, tam by mal byť ten štrk všade, a ten pás trávy tam, to treba dať ako jeden objekt...

// A názov tej dediny? Putes-Fromages?
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor