Můj zcela osobní názor je tento:
Celá slavná dvojka je jeden velkej podvod a ostudně odfláknutá práce. Za nemalé peníze dostanete v podstatě pouze nové rozhraní a kloubák. Pochopil bych, kdyby se jednalo o bezplatnej update a nebo o bus cca za 5 eur. Pochopil bych, kdyby dvojka vyšla v březnu, ale byla by bezchybná. Jak bylo napsáno výše: Takhle zabugovanej průser jsem ještě nezažil. Od vydání dvojky, tady spousta lidí maká na tom, aby rozběhla (podotýkám placené) addony a aby poradila nám, obyčejným uživatelům, aby se simulátor stal hratelným. Silně mi to připomíná akci DODO za komančů, kdy jsme si koupili slavnou Š105 a následným "DOdělej DOma" jsme auto zprovozňovali.
Jsem letitej virtuální pilot a za celou dobu jsem nezažil, že by jedinej placenej addon v FS byl vydanej v takovým chaosu, jako je OMSI 2. To se týká i Train Simulátoru 2013/2014, kdy jsem snad nezažil chybové hlášení. OMSI holt hraje na to, že v podstatě nemá konkurenci.
A tak všechny, kteří uvažují o koupě dvojky varuji a radím: Hrajte pohodovou jedničku, vyprdněte se na kloubák a vydržte až se panctvo uráčí několika updaty uvést OMSI2 do normálního uživatelského stavu.
A výrobcům vzkazuji: Styďte se, pro mnohé z nás by takto odvedená a odfláknutá práce znamenala z práce padáka!!