TOPlist

CZ Map - Ústí n/L / ADDON, DATUM VYDÁNÍ 29.6.2012

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: CZ Map - Ústí n/L

Příspěvekod VencaCZ » 25 dub 2011 21:50

U DPMUL opravdu nepracuju :D (kdo ví v budoucnu :P ) ale mohlo by se zkusit zařídit focení ve vozovně nebo na točnách (na točnách už není problém vůbec), krom toho citybus jezdí snad na všech autobusových linkách v Ústí (krom 11 myslím) takže není problém ho někde ofotit. Sehnal bych co se dá, foto interiéru, kol, nebo střechy, kabiny

//Edit: co jsem viděl ty fotky tak mně napadla ještě jedna věc, není potřeba pomoct při focení budov? Rád bych pomohl se vším co se dá ;) Nechci aby tenhle projekt někde v půlce "usnul" a byl prohlášen za nikdy nedokončený, byla by to škoda (zvlášť pro mně jako zapřísáhlého patriota Ústí :lol: )
VencaCZ
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod kosak » 25 dub 2011 22:00

pokud vyfotíš ze všech stran budovy podél linky 19, bude to super :-) spíš teda bych potřeboval od neštěmic nahoru do Ryjic :-) jinak co se týče fotek busu, jak řikám, potřeboval bych si to nafotit sám a někde na konečné, za provozu je mi to k ničemu, takže pokud máš nějakýho známýho šoféra, kterýmu by nevadilo že bych ho někde otravoval a fotil, bylo by to fajn :-)
http://www.usti.omsi.cz -> web o mapě Ústí nad Labem
kosak
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Bosko » 25 dub 2011 22:04

VencaCZ píše:U DPMUL opravdu nepracuju :D (kdo ví v budoucnu :P ) ale mohlo by se zkusit zařídit focení ve vozovně nebo na točnách (na točnách už není problém vůbec), krom toho citybus jezdí snad na všech autobusových linkách v Ústí (krom 11 myslím) takže není problém ho někde ofotit. Sehnal bych co se dá, foto interiéru, kol, nebo střechy, kabiny

//Edit: co jsem viděl ty fotky tak mně napadla ještě jedna věc, není potřeba pomoct při focení budov? Rád bych pomohl se vším co se dá ;) Nechci aby tenhle projekt někde v půlce "usnul" a byl prohlášen za nikdy nedokončený, byla by to škoda (zvlášť pro mně jako zapřísáhlého patriota Ústí :lol: )

jj ale nejezdi na 11 3(tam jezdi jen 18 metr)a na 12.jinak na 2 17 9 13 15 18 19 5 7 jezdí..citybus je totiž nejrozšířeější solo bus
Obrázek
Obrázek
Bosko
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod kosak » 25 dub 2011 22:05

Bosko píše:
VencaCZ píše:U DPMUL opravdu nepracuju :D (kdo ví v budoucnu :P ) ale mohlo by se zkusit zařídit focení ve vozovně nebo na točnách (na točnách už není problém vůbec), krom toho citybus jezdí snad na všech autobusových linkách v Ústí (krom 11 myslím) takže není problém ho někde ofotit. Sehnal bych co se dá, foto interiéru, kol, nebo střechy, kabiny

jj ale nejezdi na 11 3(tam jezdi jen 18 metr)a na 12.jinak na 2 17 9 13 15 18 19 5 7 jezdí..citybus je totiž nejrozšířeější solo bus

SZ
kosak
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Jurajs_89 » 25 dub 2011 22:06

Na 5 jezdí ještě Mercedesy.
Jurajs_89
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod VencaCZ » 25 dub 2011 22:16

kosak píše:pokud vyfotíš ze všech stran budovy podél linky 19, bude to super :-) spíš teda bych potřeboval od neštěmic nahoru do Ryjic :-) jinak co se týče fotek busu, jak řikám, potřeboval bych si to nafotit sám a někde na konečné, za provozu je mi to k ničemu, takže pokud máš nějakýho známýho šoféra, kterýmu by nevadilo že bych ho někde otravoval a fotil, bylo by to fajn :-)

S budovama můžu začít klidně zítra, začnu někde u svádovskýho přívozu // Bohužel žádnýho šoféra neznám, ale často bývají na zastávce Divadlo jako záloha, stojí tam celej den
VencaCZ
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod kosak » 25 dub 2011 22:21

ono je teda potřeba nafotit i Mírák... celou hrnřířskou přes Mírák, Revoluční a u autobusáku zpátky... ta 19 xo budu dělat pojede od Revoluční k foru a přes Hlavák zase zpátky
kosak
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod kosak » 26 dub 2011 11:23

dnes jsem vzal kamerku a jel natočit trasu, kterou momentálně dělám... řeknu vám že řídit a k tomu ještě držet kameru a hlídat aby kamera točila něco před autem je docela děs. taky je to chvilkama vidět, že jsem krapet nestíhal

http://www.youtube.com/watch?v=bikV2ZVrbWs
kosak
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod shitman » 26 dub 2011 12:57

Na to, jak je, to jde.. Trochu ti u tý kamerky blbne zaostřování. Mimochodem, jakéto rádio posloucáš? :D
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod kosak » 26 dub 2011 13:01

mam to fakt čistě jenom abych věděl kde co je (stromy, osvětlení, značky, apod...) myslim že North Music tam zrovna hraje :-)
kosak
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor