TOPlist

Omsi 2 aneb "má to vůbec cenu"?

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: Omsi 2 aneb "má to vůbec cenu"?

Příspěvekod vojtas » 17 pro 2013 21:25

sumecekbe píše:Prosím o pomoc.Včera sem normálně hrál, ale dneska když chci zapnout OMSI 2 tak to na mě vyhodí tohle:
error.jpg

reinstal bohužel nepomohl. :(

Nevím, při čem Ti to hází, ale mi jenom při té "misi". Takže, když tu misi nebudeš pouštět, nebudeš mít error :D.
10 let...
vojtas
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod sumecekbe » 18 pro 2013 18:16

Když chci zapnout OMSI 2 takže ještě předtím než se vůbec zobrazí menu
sumecekbe
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod goldvideo495 » 18 pro 2013 19:20

Já osobně podle toho co tady čtu, počkám na ten patch a pokud tam budou opravený všechny chyby, tak si OMSI 2 koupím.
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Příspěvekod Ggeorgos » 18 pro 2013 19:44

Tak teď mně Omsi "2" pěkně vyšplouchlo ( viz. obrázek ). Normálně hraju ( asi 5min. ), jedu a najednou chyba - program přestal pracovat blabla a byl ukončen. Oukej, tak to spustím znova a stav viz obrázek. Při pokusu kliknout na cokoliv ať je to datum, nastavení, volba hráče a dokonce i opustit omsi vyskočí hláška program přestal pracovat a byl ukončen. Kromě CZ překladu nejsou ve hře žádné změny, jen orig.pův. soubory. Takže reinstalace ( a čas. vopruz ). Po tom hra jde, ale " od začátku" . Tak jsem nahrál zálohovanou složku "Drivers" ( můj profil ) z chvíle, než jsem hru reinstaloval a hádejte co ? Jsem o5 na začátku ( program přestal pracovat blabla - Viz obrázek :evil: . Máte někdo nějaký nápad nebo mám začít hrát "od začátku" a čekat kdy to zase spadne ? Díky a pevné nervy při hraní Omsi 2 :lol:
Přílohy
Omsi2.jpg
LOL
ETS 2 betatester a velkej fanda OMSI :-P
Ggeorgos
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod wolda007 » 19 pro 2013 11:16

To s tím menu mi to nedělalo, ale omsi mi často neodpovídalo, ale v klidu jsem jej spustil zonva. Pohrál jsem si s nastavením a vše je OK.
Obrázek
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Driver2000 » 19 pro 2013 12:33

Já se v nastavení hrabat nemusel... Mě to jede v pohodě a bez lagů, menu nebuguje a chyba při vypínání pominula... Mno ráno po koupení už jsem měl na Steamu ukázanejch 5 hodin hraní :D
Obrázek
Driver2000
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Favorit234 » 19 pro 2013 22:30

To s tím menu, mi dělalo taky, no. Celkově je OMSI 2 brutálně zabugovaná a v životě jsem neviděl více zabugovanou hru. :o :lol: Ale je zajímavé, že mi u Grundorfu hra ze začátku házela errory a padala a zamrzala, ale jakmile se mi podařilo asi na po desáté celou mapu projet, hra přestala zamrzat a padat. A ještě v Grundorfu, úplně na konci trasy Bauernhof se to tam jmenuje, je to něco jako točna, tak tam lidi u toho červeného cihlové pokud dobře pamatuji domu chodí do vzduchu. No když jsem hru poprvé zapnul tak jsem docela čuměl co to je. A t u Berlína tam mi to prostě errory hází do teď. Tak doufám, že ten patch bude stát za to. A opraví to co nejvíce bugů, protože nyní bych za tu hru nedal ani 200 Kč. Tak uvidíme co vymyslí s tím patchem no. :lol:
Favorit234
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod Staník » 20 pro 2013 20:59

OMSI 2 ve fázi, jakou jsme ji dostali, rozhodně cenu NEMÁ, neustále errory na každém rohu, nekompatibilita map z OMSI 1 a mnoho dalšího, již zde zmíněného....
Do OMSI 2 jsem investoval 920 Kč, ale i přesto, že je ve fázi, jaké je, prakticky nepoužitelné, koupě tolik nelituji- ano, přiznávám jedničku OMSI mám staženou z internetu, tudíž jsem rád, že PRVNÍ OMSI bylo podpořena mými devíti stovkami- tahle částka nepatří dvojce, ale jedničce, která je suprová a nemusím u ní při každé příležitosti vyskočit ze židle a ztrácet drahocenné nervy. ;)
Obrázek
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!!
Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem.
Nesnáším Prahu.
Staník
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Bocko777 » 20 pro 2013 21:15

No, koukám po tejdnu co nové a kakanica, naprdět ... za toto jsem vyšabloval litra ..?.. Sa smejem samému sebe, nechal som sa ojebať, som v klube :) .. to som mohol za tie peniaze mať peknú opicu ..
Trapas drahý veriaci ..!!!!! ..
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod honzyf04 » 25 pro 2013 22:50

Za první 2.5 hodiny hraní jsem na nějakej závažnej problém nezavadil.Crashe/nechtěný ukočení hry nastaly 2,z čehož jeden byl způsoben načítáním mapy z OMSI 1.Druhej error se mi stal s kloubákem.Tenhle error se nedal odklikat,takže jsem to musel ukončit přes Ctrl+Alt+Del.
FPS se mi zvýšilo asi o 10,takže v tomhle ohledu žádnej problém.
PC: AMD FX-8300 (8x3.3GHz), MSI GTX 650 OC 1GB, RAM 16 GB,Windows Vista, HDD Samsung 1,5 TB

Byl jsem rok a půl ve střílečkový rauši. Co se stalo?
honzyf04
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2