TOPlist

Omsi 2 aneb "má to vůbec cenu"?

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: Omsi 2 aneb "má to vůbec cenu"?

Příspěvekod RedGunn » 12 pro 2013 15:48

Zajímavé, dnes mi už nefunguje ani Štětín. Zobrazuje se mi tato chyba a zamrzává pohled.
chyba.jpg
RedGunn
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod ALEDOL » 12 pro 2013 16:04

Taky jsem si to chtěl koupit,tak doufám,že to opraví nějaký patch,protože ten kloubák,to je fakt vyzývavé.
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod kuba.k » 12 pro 2013 16:42

Ahoj lidi, jak jsem se těšil na to, že si zajezdim kloubákem a testnu svojí mapu, tak jsem nyní z toho všeho, a hlavně z OMSI 2, velmi znechucen. Zakoupil jsem ji na Steamu, což byla otázka 15 min i včetně stažení (teda záleží, kdo má jaký připojení) a až do těď jsem si s tím hrál nebo přesně zjišťoval, co se mi to objevuje za samý průsery. ;)
Samotný kloubák, kvůli kterýmu asi většina lidí si nové OMSI kupuje, tak je proveden opravdu dobře a je opravdu zábava s ním jezdit. Je to taková změna oproti klasikám. Jenomže tímto to všechno končí.
Samozřejmě po stažení OMSI 2 jsem provedl jeho nastavení a to podle hodnot, které mám nastavené v jedničce. A co si myslíte, jak funguje samotný Berlín? Řekl bych v některých úsecích stejně, někde i hůř. Prej optimalizace a zvýšení výkonu a podpory vícejádrových procesorů.... :evil: Nesmysl, apoň ne u mě. Taky jsem si chtěl projít ty tutoriály. První OK, druhej a třetí je pouze v němčině (angličtina bude prý doplněna - ale co to je za způsoby, to už mělo být teď). Proto jsem řeskočil na poslední, čtvrtý tutoriál, kde se vám načtou na Grundorfu všechny busy, zřejmě všechny řiditelné. Řekl jsem si paráda, ovšem jedna z instrukcí byla vyberte kloubový autobus, což jsem provedl a dalším krokem bylo autobus přemístit před polikliniku. Odklikl jsem a co se nestalo - naskočí Loading okno a hra vyplivne první chybu a nezbyde nic jinýho, než ukončit ve správci úloh. :( Doufal jsem, že to je chyba pouze tutoriálu, ale to samé se mi stalo v okamžiku, když jsem si načetl mapu bez autobusů a poté si ho vybral z nabídky. Ovšem, co jsem klikl na lokaci, kam chci autobus hodit, tak opět další chyba nebo dokonce vícero chyb, protože mě to pustilo až po desátym entru.
A znechucen podivuhodnými chybami jsem se rozhodl vyzkoušet svojí mapu a lidi teď to příjde. MAPY VYTVOŘENÉ V OMSI 2 NEBUDE MOŽNÉ SPOUŠTĚT V OMSI 1. Toto je doslova napsáno, pokud načítáte v editoru mapu, která byla dělána v předchozí verzi. Tak jsem se do toho pustil, mapu načetl a uložil (to nějakou dobu ale trvalo). Tohle osobně bych možná přežil, ale pokud chcete v editoru cestovat po mapě, tak se obrňte trpělivostí, protože při každém posunutí o cca 100m dochází k načítání (zásek a načítání dalšího úseku). To se jako vracíme 10 let zpátky?? :shock:
Osobně tedy vývoj svojí mapy povedu v předchozí verzi, protože ta i přes své mouchy mě po 5 minutách v editoru nevykopne nějakým bugem.
Vzhledem k tomu kolik je s novou verzí problémů, tak doufám, že se k tomu hoši z MR postaví čelem a vydají pořádný patch. Nemám strach ohledně toho, jestli vůbec nějaký bude, ale spíš kdy. No, může mě akorát hřát dobrý svědomí, že jsem ty kluky ušatý podpořil devíti kilama. :D
kuba.k
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod wooderCZ » 12 pro 2013 16:51

Patch na OMSI 2 nebude, bude až rovnou OMSI 3.
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Kuba J. » 12 pro 2013 16:51

RedGunn píše:No to se mi taky už stalo. :D A žádné soubory jsem nepřepsal, takže tím to nebude.

No já pro jistotu OMSI 2 smazal a stahuji ho znovu. Nebudu instalovat žádné addony a uvidím jestli to bude zas dělat.
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod MarX » 12 pro 2013 16:52

Nepoužívaj logiku M-R :D
Obrázek
MarX
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Koňásek » 12 pro 2013 16:54

Od MRdů můžeš čekat akorát tak arogantní výsměch a kopanec do zadnice ;) Jenom , co to sleduju, tak za dva roky vývoje tohle? A za tuhle cenu? Opravdu mám dojem, že je to pouze patch.
Mateřské prkno:ASUS X370 Prime|Procák:AMD R5 1600X
Grafárna:Sapphire R9 380 NITRO 4G|RAM:16GB
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod kuba.k » 12 pro 2013 16:57

:roll: patch? Spíš antipatch. Řekl bych, že to trochu uspěchali. Měli si vzít ten nějaký měsíc navíc a pořádně to odladit.
kuba.k
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod DIMI » 12 pro 2013 17:08

Vánoce. OMSI 2 bych řekl, že bude rozhodně větší úspěch (prodejně) a přinese jim statisíce, tak by k tomu snad mohli přistoupit zodpovědně.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod MarX » 12 pro 2013 17:13

Budem veriť, že to opravný ten patch, a taký dotaz. Ak v steame odstraním omsi 2, tak ho budem môcť znova stiahnúť bez kupovania?
Obrázek
MarX
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2