od Jazz » 03 pro 2013 13:56
Ano, zemřel pro mě poměrně oblíbený herec. Řeknu si: "Škoda, hrál fajn, je to ztráta". Víc jsem ho neznal a on neznal mě, tak proč bych měl kvůli tomu bulet a ještě si to vylejvat na Facebook a další sociální sítě? Nehledě na to, že vedle Paula Walkera seděl ještě jeho kamarád, kterýho tu nikdo neopěvuje, i přesto, že zemřeli úplně stejně...
Úplně stejnej případ byla ta havárie letadla s hokejstama. Ono je jedno, že tam byl celej ruskej tým a pár dalších lidí, zdejší okolí se chovalo, jak kdyby na palubě letadla byla jenom ta pětice československých hokejistů. Ale každej je zaručeně znal a určitě spolu každej pátek chodili na pivo, jak se moc znali... V porovnání s havárii polského letadla, kde zahynulo 96 lidí (kdy jeden z nich byl polským prezidentem) - o týhle havárii tady mluvily víceméně jenom média. Ale opět zaujatě hlavně na prezidenta, těch zbylých 95 lidí se přece někde "respawnou"...
Takže bych prosil, aby tu takový kraviny jako "RIP Paule, miloval jsem tě" nebyly. Už jenom ta zkratka "RIP" mě nehorázně sere, polovina lidí ani neví, co to znamená, někdo možná zamachruje s italskou verzí, kterou se poctivě našprtal v Assassin's Creed, ale úplný minimum řekne prostý český "Upřímnou soustrast pozůstalým"...
Intel i5 4460 @ 3,2 GHz; ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5; 16GB RAM DDR3; Win 10Nejezděte do Budějc! Jsou tu ne úplně inteligentní tvorové! Bohužel, nelimitovaná edice!