Jak vojdes do Dolnich Kounic, a jak je ta odbocka k zastavke do lava, tak neodbocis ale pojdes po hlavnej do prava. Za mostom zabocis do lava a trocha dalej je ta pumpa
eset vypnout jen tak nelze, a ikdyby šlo, tak to neudělám, jedno zavirování pc mi stačilo. Znovu tedy prosím, ať m to nějaká dobrá duše pošle. Dík předem.
pošle ti leda tak ten samej soubor, co si stáhneš "zavirovanej", a zavirovanej neni, instalovalo si ho už okolo 900 lidí a jediný s ním neměl jediný problém. a ESET, jako všechny ostatní antiviry, jde vypnout naprosto jednoduše, třeba jen na deset minut, než se ti soubor stáhne.
Přesně tak. Projel jsem to Avastem a někdo kolem 3. stránky to kontroloval s dalšími dvěma antivirovými programy. Před nahráním na server prošel obsah instalátoru přes tři počítače a jeden měl tou dobou AVG. Nikde se nic nenašlo. Pokud některý jiný program křičí, je to proto, že nejsem Microsoft nebo jakýkoli jiný distributor s ověřeným kódem. Všechno neznámé je pro antivirus potenciálně nebezpečné. Ale pokud moc chceš uvolním ti dočasně ke stažení 2 zip archivy s odpovídajícím obsahem k tomu instalátoru.
vendulka11 píše:eset vypnout jen tak nelze, a ikdyby šlo, tak to neudělám, jedno zavirování pc mi stačilo. Znovu tedy prosím, ať m to nějaká dobrá duše pošle. Dík předem.
Dočasně vypnout ochranu a je to.
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!! Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem. Nesnáším Prahu.