TOPlist

VÝROBA AUTOBUSU

Tato sekce je pro ty, co hledají něco ohledně OMSI.
Pravidla fóra
Delší seznamy hledaných objektů/splin zavírejte do tagu CODE.

VÝROBA AUTOBUSU

Příspěvekod ALEDOL » 01 lis 2013 21:40

Ahoj.Vím že už to tu chtělo víc lidí a že jste skoro všem řekli ať se do toho nepouští,ale já bych potřeboval jednu radu.
Kde najdu DOBRÝ návod na to jak vymodelovat autobus.Ohledně skriptů,vím že jsou těžké,ale to se dá naučit,ale modelování jsem zkoušel již mockrát,ale nikdy se mi nepovedl vyrobit autobus.Pokud by mi někdo ukázal kde se naučil modelovat autobusy,nebo kdyby si někdo dal tu práci a sám mi natočil jak sám modeluje,byl bych mu velice vděčný.Vím že si o mě myslíte,že jsem beznadějný případ,ale myslím si že každý se to musí někdy naučit a já kdybych se to naučil,splnil by se mi jeden z mých velkých snů.
Takže se dostáváme k mojí zásadní otázce : Jak mám VYMODELOVAT autobus v BLENDERU?
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen

Re: VÝROBA AUTOBUSU

Příspěvekod Opavan99 » 01 lis 2013 21:46

Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod ALEDOL » 01 lis 2013 22:17

OPAVANE: díky,ale mám pocit že tohle je návod jak dát model do hry,ne jak model vymodelovat. :D
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Kuba5 » 01 lis 2013 23:22

U autobusu se dá jednoduše použít i box modeling. Celý autobus bude z jednoho boxu, který pomocí slice budeš rozdělovat. Poté samozřejmě části oddělíš.
Každopádně mně víc vyhovuje třeba posouvání a kopírování hran. Nejdřív se vyprdni na Blender a sežeň si 3ds Max nebo Cinemu, doporučuju ti 3ds max. Na netu pak můžeš najít spoustu návodů na modelování aut a určitě taky autobusu, nejdřív je nutné sehnat tzv. blueprinty, což občas bývá problém a potom se můžeš pustit do práce. :)
Kuba5
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod ALEDOL » 02 lis 2013 12:06

Kubo : Díky moc,zkusím to.Vážím si tvé pomoci.
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen

Zpět na Hledám