Myslím, že už sa o tom nahovorilo dosť, no nedá mi nezaložiť topic, keďže chcem reagovať na istý príspevok a nechcem byť ako každé druhé prasa na tomto fóre, ktoré si myslí, že keď na koniec dementného príspevku dopíše : "sorry za OT", tak sa akoby nič nestalo.
goldvideo495 píše:Model zatím vypadá hezky, ale připadá mi zbytečný dělat model autobusu, kterej už někdo vyrábí a to i když to vypadá že se vydá asi za hodně dlouho. Mít tvoje zkušenosti pustil bych se do autobusu, který se do omsi nedělá a ani se asi neudělá. Já bych například udělal Karosku B951 nebo Iveco Crossway tyhle autobusy například mně do omsi docela scházej.
Kde začať.. absolútne nechápem, prečo v momente každý odhovára autora nádejného busu, aby na ňom prestal pracovať, lebo na rovnakom type vozidla už niekto robí..

Tento dôvod považujem vôbec za najdebilnejší dôvod, prečo na modeli nezačať robiť - a čo, že už niekto začal. Ak si odmyslíme to, že ten druhý to môže nedokončiť, môže mu to dlhšie trvať, či dokonca vydať ako platené môže spraviť ten model horším, bez "vychytávok", na ktoré sme si už zvykli, pretože autori nás nimi rozmaznali, môže byť bez okien, nerepaintovateľný a podobne.. a celkom pekne to zhrnul aj Vláďa - je to trocha konkurencia. Aspoň sa budú obaja snažiť, aby ten ich voz bol lepší. Čiže by som poprosil dosť offtopicu v konkrétnych vláknach, ale nahrňte to všetko sem.. ale ovšem, ak chceme diskutovať, tak na úrovni.