Ahoj.Tak jsem se také pustil do OMSI Editování map.První mapa byla smyšlená a malá a stejně se mi moc nelíbila,spíše sem si zde zkusil co editor umí a jak se co tvoří.Druhá taky smyšlená mapa,to jsem postavil pouze 1.zastávku a taky už mě to nebavilo.Teď chci postavit reálnou mapu.Začal sem stavět část Ústí nad Labem od Krajskýho soudu ke Karla IV,tam co jezdí linka 60 a 62.Dost mě to baví a klidně bych postavil i další části Ústí,např. k Hraničáři, Poliklinice a tak...

Vím,že mapa Ústí se už tvoří od KOSAKA,ale minimálně rok už nic od něj nevyšlo,poslední obrázky na jeho webu jsou tam asi už třičtvrtě roku.Klidně bych pomohl stavět Ústí,ale potřebuju nějak napojit KOSAKOVO centrum Ústí ke svojí mapu,protože bych to nerad stavěl znova a stejně mi to nevychází,neíi to takový jako to má on

.Takže bych potřeboval nějaký rady,nápady a nejlépe návody jak to centrum z jeho mapy dát do jiný mapy(mojí mapy,která končí u Krajskýho soudu nájezdem na Benešův most.).díky za rady,dyštak piště i na FB: Michal Vitvera.
Dávam se i aspoň 2 obrázky u Soudu